Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 7 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Beyoncé onthult swimwear-collectie Ivy Park met Nederlands tintje

Beyoncé heeft met haar merk Ivy Park een nieuwe swimwear-collectie onthuld. De items passen niet alleen goed in de oranjezomer van 2021, maar is ook nog eens geschikt voor mensen met alle maten.

Ivy Park is een athleisure-merk dat Beyoncé in 2016 oprichtte met haar managementbedrijf Parkwood Entertainment. De laatste collecties, stuk voor stuk met oogstrelende campagnes, zijn in samenwerking met Adidas geproduceerd en dat is nu ook weer het geval. De zangeres zelf stond vooral model voor die collecties, maar ditmaal maakt ze pas op de plaats. Althans, voorlopig.

Flex Park-swimwear van Ivy Park

Centraal in de Flex Park-campagne van Ivy Park staat inclusie, wat in dit geval inhoudt dat de bikini’s, zwembroeken en andere items in de meest uiteenlopende maten beschikbaar komen. Daarbij heeft Beyoncé gekozen voor een voor Nederlanders bijzondere kleur: neon oranje.

De collectie bestaat naast swimwear als zwembroeken en bikini’s ook uit polo’s, korte broeken en accessoires als hoedjes. Modellen die meedoen aan de campagne zijn onder anderen Tabria Majors, Kristen Noel Crawley en Quincy Brown. De Flex Park-collectie van Ivy Park is gemaakt voor heren, dames en alles daar tussenin. ‘How do you Flex?’ is de slogan van de oranje campagne. Gevolgd door ‘My biggest flex is my body’.

flex park, ivy park, beyonce
flex park, ivy park, beyonce
ivy park, beyoncé, collectie, 2021, oranje, flex park

Vanaf 22 juli kun je de oranje items shoppen op de website van Adidas. Het is de eerste swimwear-lijn van Ivy Park.

Beyoncé in eerdere campagnes

Vermoedelijk volgen er nog nieuwe campagnebeelden voor Flex Park mét Beyoncé. En laten we eerlijk zijn, dat is vooral waar we op wachten, want deze vrouw is een inspiratiebron voor iedereen. Om er alvast een beetje een beeld bij te krijgen, hier alvast wat hoogtepunten uit de vorige Ivy Park-campagnes.

Check ook de nieuwe en op maat gemaakte Rolls-Royce van Beyoncé.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.