Felix Decavel
Felix Decavel Hebbedingen 21 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze betaalbare trolley speaker is perfect voor elk zomerfeestje

Bij een feestje onder de stralende zon mogen verhitte danspasjes niet ontbreken. Gelukkig ligt het volgende festival altijd en overal om de hoek met deze betaalbare trolley speaker van de Action.

De zomer is nog maar net officieel afgetrapt, maar niets zal het festivalseizoen beter inluiden dan een feestje van een trouwe Manners-lezer. De Kamado-BBQ staat al te knetteren, de opblaasbare jacuzzi te pruttelen en de krachtige airco verkoelt elke gast nog beter dan onze favoriete nieuwe cocktail. Nu de muziek nog.

Action stunt met betaalbare trolley speaker

In het park, in de tuin of op het strand; met een bluetooth speaker op wieltjes vul je elke spontane dansvloer. Helaas kosten trolley speakers van topmerken vaak meer dan enkele honderden euro’s. Op naar de Action dus!

De Denver TSP-120 van Action heeft alles om overal een zomerfeestje uit de grond te stampen. Dankzij een bluetooth-verbinding met de smartphone komt de muzieksmaak van iedere gast aan bod.

En de betaalbare trolley speaker heeft ook een traditionele AUX-aansluiting voor de analogen onder ons. Afspeellijsten op een USB-stick of micro-SD-kaart behoren evenwel tot de muzikale mogelijkheden, net als het radiostation dat je voorkeur wegdraagt.

Perfect voor elk zomerfeestje

Bovendien zal niemand kunnen ontsnappen aan een karaoke-optreden door de meegeleverde microfoon. Of als het kattegejank teveel mensen wegjaagt van de dansvloer, gebruik je de microfooningang om je elektrische gitaar aan te sluiten.

Indien iedereen nog harder wegloopt, rol je toch gemakkelijk naar het volgende feestje dankzij de ideale afmetingen van de trolley speaker en een gewicht van 2,8 kilo.

Wanneer de batterij na 4 uur leegloopt, is de zon vast al onder. Maar het feestje gelukkig nog niet voorbij. Span een laken tussen de bomen, en check de nieuwe Extraction met een spotgoedkope beamer.

Momenteel koop je de betaalbare trolley speaker op de webshop van de Action voor een waanzinnig lage prijs van 39,95 euro. Nodig je ons wel uit?

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.