Marlon Labrie
Marlon Labrie Motoren 17 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

3 unieke en betaalbare custom bikes vanaf 2.500 euro

Daar zijn ze weer: de drie bruutste betaalbare custom bikes van de week. De goedkoopste van het stel koop je al voor 2.500 euro. Snel bij zijn!

Je hebt ditmaal keuze uit twee Japanners en een stijlvolle Italiaan. Check deze Ducati, Suzuki en Honda; drie unieke custom bikes voor een scherpe prijs.

1. Ducati 900SS Scrambler (5.000 euro)

Ducati-custom bikes zijn wat zeldzamer dan Japanners, dus we trappen af met deze excentrieke Italiaan. Deze Ducati 900SS Scrambler is een ‘one of a kind’ motorfiets met een uniek design. De motor is voorzien van een mooie kleurstelling, een open koppeling, een op maat gemaakt zadel en twee brute uitlaten. Eén ding is zeker, met dit beest val je gegarandeerd op. Hij kost maar 5.000 euro en meer informatie vind je hier.

drie brute custom bikes 3500 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop

2. Suzuki GN250 uit 1988 (2.500 euro)

Dan de Suzuki GN250 uit 1988. Deze compacte motor heeft iets weg van een klassieke crosser en is onwijs speels. Toch is het ook een een ideale stadsbike. Met het hoge stuur, gave tank, classy zadel en dikke uitlaten val je sowieso op. Onlangs is de Suzuki voorzien van een grote beurt, waardoor je er weer tegenaan kan. Ook met een kleine portemonnee kun je veel plezier beleven, zo blijkt. Hij kost maar 2.500 euro, meer informatie vind je hier.

drie brute custom bikes 3500 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop

#3 Honda CM400T ‘Rumbler’ Caferacer uit 1983 (3.500 euro)

Maar liefhebbers van custom bikes zullen vooral omkijken als deze Honda CM400T ‘Rumbler’ voorbij komt rijden. De puntgave en betaalbare motor is een rasechte caféracer en bijzonder clean. De eigenaar heeft de motorfiets volledig onderhanden genomen voor het beste resultaat. Zo is het frame aangepast, heeft de Honda een uniek zadel, dikke kleurstelling, clip-on stuur, nieuwe lichten, nieuwe luchtfilters en twee brute uitlaten. En dat voor maar 3.500 euro. Hier moet je snel bij zijn. Meer informatie vind je hier.

drie brute custom bikes 3500 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop

drie brute custom bikes 3500 euro
Afbeelding: Caferacerwebshop

Meer betaalbare custom bikes

Kun jij geen genoeg krijgen van custom bikes of heb je de perfecte caféracer nog niet gevonden? Check dan deze drie customs waarvan de duurste maar 7.000 euro kost.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.