Pim Jansen
Pim Jansen Sneakers 1 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

BALR dropt inventieve McDonald’s sneakers en je kunt ze winnen

In navolging op vorig jaar hebben het Nederlandse modemerk BALR en McDonald’s de handen ineen geslagen. Ditmaal komen ze met een uniek paar sneakers op de markt, die jij kunt winnen.

Vorig jaar dropte BALR een volledige streetwear-collectie met McDonald’s. Geen flauwe fancollectie, maar echt coole items met de gele M. Onderdeel van die lijn waren ook speciale sneakers, maar die halen het niet bij het model van dit jaar.

BALR x McDonald’s sneakers

Het gaat om klassieke sneakers, die qua look en feel wel iets hebben van vintage Nike Air Jordans. Een uniek detail is dat je de schoenen kunt aanpassen van high top naar low top, maar net wat het best bij je broek past.

balr, macdonald's, sneakers, winnen, groen
(Afbeelding: BALR)

Maar zijn meer leuke details te vinden op de sneakers van BALR en McDonald’s. Zo is de gele M een lampje dat je kunt aan- en uitzetten. Ook krijg je er verschillende patches bij, waarmee je een ode kunt brengen aan de meest iconische snacks van de fastfoodgigant. Deze kun je naar keuze op je hiel bevestigen, zodat je de schoenen ook nog eens kunt personaliseren.

Winnen via X-MASters 2021

Je kunt de speciale BALR-sneakers winnen via de X-MASters in de app van McDonald’s. Dat is een reeks spellen die je vanaf 1 december kunt spelen. Je kunt de app downloaden voor iOS en Android. Er worden overigens veel meer prijzen weggegeven, waaronder een kersttrui, badjas, silent disco-set, karaoke-speaker en hoedje.

balr, mcdonalds, sneakers
(Afbeelding: BALR)

BALR is het kledingmerk dat voetballer Demy de Zeeuw in 2013 oprichtte en al snel uitgroeide tot een gevestigde naam binnen de modewereld. Veel grote voetbalsterren dragen de kleding. In een interview met Volkskrant Magazine vertelt Demy de Zeeuw hoe hij het imperium op eigen kracht opzette. Waarvoor respect.

Het is niet de eerste collab waarbij McDonald’s dit jaar betrokken is. Check ook deze samenwerking met Adidas.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.