Redactie
Redactie Stijl 1 dec 2020

Zo win je de exclusieve BALR. x McDonalds-outfit

Het populaire voetbalmodemerk BALR. en McDonald’s hebben hun krachten gebundeld voor een exclusieve kledinglijn. Jij kunt het complete outfit winnen.

Vorig jaar kwam McDonald’s met deze kledingcollectie, die wij persoonlijk weg mochten geven. Het BALR. x McDonalds outfit is een stuk exclusiever, want hier worden maar twee mensen gelukkig mee gemaakt. Je maakt ook kans op een reeks aan andere prijzen.

Het BALR. x McDonalds-outfit

De collab van McDonald’s en BALR. bestaat uit de belangrijkste must-haves van het merk, dat in 2013 is opgericht door voormalig international Demy de Zeeuw. De items zijn voorzien van de gele ‘M’ en het herkenbare logo van het voetbalmodemerk.

BALR. x McDonalds outfit, winnen, hoodie, sneakers, mannen, vrouwen

Zoals je op de foto’s ziet, bestaat het outfit dat je kunt winnen uit sokken, een pet, witte sneakers, een T-shirt, jeans, een hoodie en een spijkerjack. Slechts twee gelukkigen kunnen het outfit van BALR. winnen, maar McDonald’s geeft meer prijzen weg in de cadeaumaand december, die vandaag is begonnen.

Winnen? Speel XMASters

Je hoeft geen ingewikkelde slagzin te verzinnen om het BALR. x McDonalds-outfit te winnen. Het enige wat je hoeft te doen, is XMASters-games spelen in de vernieuwde app van McDonald’s. Vandaag geen geluk? Wees gerust, de komende 22 dagen staat er iedere dag een nieuwe game klaar, waarmee je andere prijzen kunt winnen van ‘s werelds beroemdste hamburgerrestaurant. Daaronder vallen onder meer een e-bike en een kersttrui.

BALR. x McDonalds outfit, winnen, hoodie, sneakers, mannen, vrouwen

Demy de Zeeuw richtte BALR. in 2013 op, in samenwerking met entrepreneurs Ralph de Geus en Juul Manders. Wat klein begon, is uitgegroeid tot een label dat door veel grote profvoetballers gedragen wordt. Geniaal staaltje free publicity. Na het lezen van dit interview met Volkskrant Magazine, krijg je nog meer respect voor de voetballer die het mode-imperium op eigen kracht opzette.

🍔 Check ook: Zo maak je thuis de klassieke Whopper en andere beroemde broodjes van Burger King

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo win je de exclusieve BALR. x McDonalds-outfit
Sluiten