Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Films & Series 10 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Angela de Jong heeft slecht nieuws over nieuwe programma Arjen Lubach

Met het vertrek van Zondag met Lubach is er toch wel een leegte gevallen in het Nederlandse televisieaanbod. Gelukkig is Arjen Lubach niet te beroerd om dit gat eigenhandig te gaan vullen. In 2022 keert hij terug op de buis met een nieuw satirische actualiteitenprogramma. Helaas wordt dat volgens Angela de Jong alleen geen programma voor vroege vogels.

In de AD Media Podcast onthult tv-columnist Angela de Jong dat Lubach-fans straks lang op moeten blijven. Het nieuwe programma van Arjen zal pas ná Op1 uitgezonden gaan worden. De precieze tijden van het nog naamloze programma en Op1 zijn nog niet bekendgemaakt. De verwachting is dat de talkshow tot half 12 duurt en dat het laatste halfuurtje van de dag voor Arjen Lubach is. Niet ideaal voor mensen die er de volgende dag weer vroeg uit moeten.

Nieuwe dagen, tijden en zender

Het nieuwe programma van Arjen Lubach zal niet meer te zien zijn op zondag, maar doordeweeks. Eerder maakte de presentator zelf al via Instagram bekend dat hij op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag te zien zal zijn. En niet alleen de uitzendtijden zijn veranderd ten opzichte van Zondag met Lubach, ook moeten we voortaan naar een ander kanaal zappen. Arjen heeft promotie gemaakt van NPO3 naar NPO1.

Mede dankzij Angela de Jong kunnen we nu het nieuw programma van Arjen Lubach in onze 2022 agenda’s gaan zetten. We weten echter alleen nog steeds niet hoe de show gaat heten en wat we kunnen verwachten. Het wordt een actualiteitenprogramma en we weten inmiddels wat we van Arjen kunnen verwachten, toch zal het geen Zondag met Lubach-kloon gaan worden. De naamgever van het programma gaf zelf aan iets nieuws te willen proberen.

Arjen Lubach is druk

In de loop van dit jaar zal er ongetwijfeld meer duidelijkheid komen. Tot die tijd zullen we rustig af moeten wachten. Gelukkig zit Arjen Lubach zelf niet stil. Zo is hij in de muziek gedoken en gaat hij een zomertour maken. Daarnaast wordt hij ook nog genoemd als mogelijk presentator van een legendarisch programma dat een remake gaat krijgen. Kortom, fans van Arjen Lubach hoeven zich niet te vervelen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.