Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 9 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Koningin van TikTok sluit megadeal met Netflix

Onlangs stelden we je voor aan Addison Rae, de koningin van TikTok en rijzende bikini-ster op Instagram. Voorlopig ben je nog niet van haar af, te weten dat de 20-jarige Amerikaanse een megadeal met Netflix heeft gesloten.

In iets meer dan drie jaar tijd harkte Addison Rae 5,4 miljard likes en meer dan 84 miljoen volgers bijeen op TikTok. Ook op Instagram doet ze het ook niet slecht met 40 miljoen volgers. Ze is de best betaalde TikTokker en in maart werd haar vermogen op 5 miljoen euro geschat.

Netflix contracteert TikTok-koningin Addison Rae

Maar dat vermogen groeit snel, dus dat zal nu ongetwijfeld alweer een stuk hoger liggen. Bovendien was hier haar gage van de Netflix Original He’s All That nog niet bij opgeteld. Om maar te zwijgen over haar nieuwe contract.

@addisonre

#ColorCustomizer

♬ original sound – taylorcarey21

Netflix heeft namelijk groot vertrouwen in het talent van TikTok-sensatie Addison Rae. De streamingdienst heeft een deal met de jonge actrice gesloten voor meerdere rollen in films en series. Dat meldt Variety. Zo zie je maar weer waar een paar gekke dansjes toe kunnen leiden.

‘Mijn stoutste dromen te boven’

Addison Rae is op dit moment te zien in de remake van de romantische komedie She’s all that. De film is het acteerdebuut van de pas 20-jarige TikTok-ster. De Amerikaanse zelf is blij met haar nieuwe deal. “De kans krijgen om met Netflix te werken was al zo’n moment om even in mijn arm te knijpen en om nu deze samenwerking voort te zetten, gaat mijn stoutste dromen te boven.”

Mocht je deze dame nog niet kennen: hierbij haar Instagram-account in een notendop. Ze deelt dagelijks foto’s in een bikini en eet af en toe een watermeloen. Nice catch Netflix!

Lees in dit artikel wat de best betaalde acteurs op TikTok zijn, met toch wel een verrassende nummer 1.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.