Felix Decavel
Felix Decavel Hebbedingen 25 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Action overtroeft Lidl met spotgoedkope espressomachine

Maandagochtendstond heeft koffie in de mond. En dankzij Action kost het opkikkertje een pak minder dan het gebruikelijke goud. Gelukkig staat de betaalbare Barista Pro espressomachine binnenkort ook in jouw keuken.

Nog goedkoper dan Lidl, maar qua kwaliteit zal het niet veel schelen. Met een piston-apparaat kun je niet snel de fout ingaan. Als je maar goede koffie koopt.

Akkoord, met dit koffiezetapparaat overschrijd je sowieso het aantal kopjes dat je dagelijks maximaal mag nuttigen. Maar je blijft hoe dan ook binnen budget.

Betaalbare espressomachine bij de Action

En je kunt de koffie helemaal bereiden zoals je zelf wenst. Geen volautomatisch koffiezetapparaat dus, meer een espressomachine met piston en melkopschuimer. En wees gerust, om de Barista Pro te bedienen hoef je geen professionele koffiekunstenaar te zijn; de betaalbare koffiemachine is eenvoudig te gebruiken.

Met slechts drie knoppen trakteer je jezelf makkelijk op een heerlijke cappuccino waarmee je jouw ochtendhumeur elk ontbijt omtovert tot een productieve glimlach. Je krijgt er bovendien een handig schepje bij, zodat je nooit een te slappe of een te straffe koffie achter de kiezen giet. En ook al is het heiligschennis, wil je die dag liever thee? Dan kun je het stoompijpje gebruiken om water snel te koken.

Daarnaast, en niet onbelangrijk voor luie weekenden: het koffiezetapparaat is gemakkelijk met de hand te reinigen. Ontkalken moet je een viertal keer per jaar doen om lang van de espressomachine te kunnen genieten.

Zak overigens niet af naar een fysieke winkel van de Action; de Barista Pro is enkel en alleen verkrijgbaar op de webshop van de discountketen. Momenteel koop je de espressomachine voor 69,95 euro.

betaalbare, espressomachine, koffiezetapparaat, action
(Afbeelding: Action)

Ben je niet handig met het stoompijpje of wil je niet lopen prutsen aan elektronica met halfdichte ogen? De Action verkoopt op dit moment ook een automatische melkopschuimer waarmee je zowel chocolademelk als ijskoffie mee kan bereiden. Deze Chocoluxe kost je 34,95 euro op de webshop.

betaalbare, espressomachine, koffiezetapparaat, action
(Afbeelding: Action)

Meer goedkope koffiezetapparaten

Toch niet helemaal overtuigd van de Barista Pro espressomachine? Check dan ook welke andere koffiezetapparaten je kunt kopen voor minder dan 100 euro.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.