Felix Decavel
Felix Decavel Hebbedingen 4 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

3 espressomachines waar je minder dan 100 euro voor betaalt

Een bakje troost maakt van elke gure ochtend een zonnige dag. Maar de prijs van een kwaliteitsvol koffiezetapparaat trekt ook tranen. Tenzij je één van deze betaalbare espressomachines koopt natuurlijk. Dan ben je maximaal honderd euro kwijt.

Uiteraard kunnen we niet instaan voor eventuele kosten aan de koffie zelf. Want voor het godendrankje vissen Nederlanders per jaar een stevig bedrag uit de portefeuille. Gelukkig hoef je voor deze spotgoedkope koffiezetapparaten niet te sparen.

Uitstekende koffiezetapparaten voor minder dan 100 euro

Van Lidl tot Bol.com: we hebben alle digitale markten afgestruind om de beste prijsvechters te vinden. Maar welke van deze drie uiterst betaalbare espressomachines je het meest met verstomming slaat, laten we volledig aan jou over. Te beginnen met de goedkoopste maar zeker niet de minst kwaliteitsvolle koffiemachine op het lijstje.

MPM Espressomachine

Slechts zeventig seconden. Zolang duurt je ochtendhumeur met de espressomachine van MPM. Althans, in iets meer dan een minuutje is het koffiezetapparaat klaar voor gebruik. Bovendien heb je met controlelampjes, een uitneembare lekbak en een melkopschuimer geen enkel excuus om de dag slecht te beginnen. En niet onbelangrijk: de stijlvolle maar compacte koffiemachine staat in geen één keuken verkeerd.

betaalbaar, goedkoop, espressomachine, koffiezetapparaat, koffiemachine
(Afbeelding: Groupdeal.nl)

Prijs: 79,99 euro

Create Thera Classic koffiezetapparaat

Al kan dit ook gezegd worden van de espressomachine van Create. Let wel, het enige model met deze lage prijs is Zilver van kleur. Voor de overige modellen betaal je op bol.com al gauw een paar tientjes meer. De Thera Classic is een halfautomatische koffiemachine die zowel met koffiepads als met gemalen bonen kan worden gebruikt.

betaalbaar, goedkoop, espressomachine, koffiezetapparaat, koffiemachine
(Afbeelding: Bol.com)

Prijs: 89,95 euro

Silvercrest espressomachine

Dan naar de Lidl voor een retro-Italiaanse espressomachine die zo uit de fabriek van Illy lijkt te rollen. En voor het pastel kleurenpalet heeft de discountketen ongetwijfeld de mosterd bij Vespa gehaald. In tegenstelling tot de Create Thera Classic echter, betaal je voor elk kleurtje dezelfde – nog steeds relatief goedkope – prijs.

betaalbaar, goedkoop, espressomachine, koffiezetapparaat, koffiemachine
(Afbeelding: Lidl)

Prijs: 99,99 euro

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.