Pim Jansen
Pim Jansen Kunst & Fotografie 19 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Abbey Hoes helpt je uit de brand met het kerstcadeau voor je eega

Topactrice Abbey Hoes laat op Instagram zien wat een uitstekend cadeau is voor je vriendin tijdens kerst. Juist, EasyToys verkoopt ook lingerie.

Abbey Hoes werd in 2009 bekend via Spanga’s, won in 2014 en 2017 een Gouden Kalf voor beste actrice voor haar rollen in respectievelijk Nena en Petticoat, en nu is ze te zien als Anouk in de internationale Netflix-hit Dirty Lines. Dat is een veel te korte samenvatting van haar glansrijke carrière tot nu toe.

Abbey Hoes tipt lingerie van EasyToys

Maar Abbey Hoes is meer dan een actrice. Dit jaar werd ze namelijk ook nog eens verkozen tot de mooiste vrouw van 2022 in de FHM 500, met een bijbehorende lingerieshoot. En ja, dan staan de merken natuurlijk voor je in de rij.

Zo ook EasyToys, dat naast seksspeeltjes dus ook lingerie in de collectie heeft. Speciaal voor kerst zijn er zelfs speciale setjes uitgebracht en samen met haar goede vriendin Tess Duinker laat Abbey Hoes zien hoe dat eruit ziet. Of beter gezegd: ze helpen je uit de brand met het kerstcadeau voor je eega. En een kijkje op de website leert ons dat je nog korting krijgt ook.

FHM 500 en Hunkemöller

2022 was sowieso een goed jaar voor Abbey Hoes. In de FHM 500 pronkte ze als de mooiste vrouw van het jaar, en in de lingerie van Hunkemöller liet ze net daarvoor al zien dat hier geen speld tussen te krijgen viel.

Aanvankelijk vond Abbey Hoes de FHM 500 overigens een vleeskeuring, maar daar is ze helemaal op teruggekomen. “Ik kwam erachter dat mijn eerste indruk was gebaseerd op mijn eenzijdige, feministische blik. Vrouwen die in de lijst staan kunnen zich echt empowered voelen, daarnaast is het bedoeld als compliment richting al die vrouwen.”

Check ook de adventkalender van EasyToys, die onze buurvrouwen van NSMBL laatst hebben uitgepakt.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.