Inga Stoit
Inga Stoit Stijl 17 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

6 zomerse schoenen om de zomer mee te beginnen

De zon laat zich inmiddels weer vaker zien, waardoor het voor jou tijd wordt om je garderobe onder handen te nemen. We begonnen al met tien zomerjassen en voegen daar nu zomerse schoenen aan toe. Van zakelijk tot sportief, mix and match. Met deze looks doe jij het altijd goed. Kijk, koop en geniet van het weer!

Derby schoen

Onmisbaar, eenvoudig en stijlvol. Ze doen het vooral goed onder een lichte of onder een donkere spijkerbroek, maar ook onder een chino. Voor het geval jouw totale outfit iets meer gekleed dient te zijn. Je vindt de schoenen hier.

Zomerschoenen mannen

Sneakers

En dan met name een paar witte. Deze witte sneaker oogt fris en zomers, in een retro-sausje. Een heerlijke zomerse schoen die goed in de smaak zal vallen bij de mensen om je heen. Combineer ‘m straks met een toffe korte broek. Koop ‘m hier.

Zomerschoenen mannen

Dessert schoen

Dit model is een old time favorite! Ze staan leuk onder een jeans en zijn makkelijk te combineren met een nette polo of shirt. Een kind kan de was doen. Het model op de foto kun je hier kopen.

Zomerschoenen mannen

Moccasins

Deze instappers zijn ideaal voor de stijlvolle man. Deze zomerschoen staat goed onder een lichte jeans, afgemaakt met een wit polo of beton gestreept shirt. Koop ‘m hier.

Zomerschoenen mannen

Instapsneaker

De naam verraadt het comfort van deze zomerschoen. Daarnaast ogen ze cool. Het is weer eens wat anders naast de reguliere sneaker. Anders maar stijlvol. Leuk onder een lichte jeans of onder je zomerse korte broek. De schoen kopen kan hier.

Zomerschoenen mannen

Espadrille

Bewaar deze zomerschoenen nog even voor op het strand! Ze zijn lekker nonchalant, maar classy tegelijk. Deze schoen wordt gedragen door zelfverzekerde mannen. Met deze toffe sloffen own jij de boulevard. Het model op de foto koop je hier.

 

Zomerschoenen mannen

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.