Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 5 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Zo vierden celebs en modellen Independence Day 2021

Het was gisteren 4th of July. Veel patriottistische posts in bikini, dus. Dat is nou eenmaal de traditie van de laatste jaren. Zo vierden modellen en celebs Independence Day 2021.

Independence Day, ook 4th of July genoemd, is in de Verenigde Staten de nationale feestdag ter viering van de aanname van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring op 4 juli 1776. In deze verklaring werd de onafhankelijkheid van Amerika tegenover het Verenigd Koninkrijk bevestigd. En dat wordt nog altijd gevierd op de in de Verenigde Staten belangrijkste dag van het jaar.

Celebs vieren 4th of July in bikini

Independence Day wordt geassocieerd met parades, grote barbecues, picknicks, honkbalspelletjes, vuurwerk en verschillende andere publieke gelegenheden ter viering van de historie en tradities van Amerika. Maar de laatste jaren is er een traditie bijgekomen. Modellen en andere celebs posten tijdens 4th of July tegenwoordig een foto in bikini met een Amerikaanse vlag of een andere patriottistische uiting op de achtergrond. Een overzicht van de viering in 2021.

Addison Rae

Alessandra Ambrosio

Kerry Washington

Amanda Cerny

Sommer Ray

Kayla Reid

Larsa Pippen

Kourtney Kardashian

January Jones

Lindsay Pelas

Sports Illustrated Swimsuit

Victoria’s Secret

Bonus: Mark Zuckerberg tijdens Indepence Day 2021

All time favorite: Kate Upton

Het was overigens een speciale editie van 4th of July, te weten dat het de 245e verjaardag van Independence Day was. Daarnaast gaf president Joe Biden de feestdag nog de nodige symboliek mee, door te stellen dat Amerika ook hard op weg is onafhankelijk te worden van pandemiebeperkingen. Lees en bekijk hier meer.

En ja, Joe Biden leeft nog. Voor sommige Amerikanen is toch ieder jaar weer even bibberen, te weten dat er in de geschiedenis al drie presidenten zijn overleden tijdens 4th of July: John Adams en Thomas Jefferson in 1826 en James Monroe in 1831.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.