Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 2 mrt 2022
Leestijd: 3 minuten

Muzikale roadtrip met zangeres Sarah Burger: ‘Alles aan Snelle te danken’

Als je als beginnend zangeres staat te trappelen om het grote publiek jouw talent te laten horen, helpt het natuurlijk niet mee dat corona voortdurend je optredens belemmert. Hoe ga je daar dan mee om? Wij spraken Sarah Burger, singer/songwriter in moeilijke tijden.

“Ik weet eigenlijk bijna niet beter”, zegt Sarah over het bestaan als zangeres in coronatijd. “Ik stond pas in 2019 voor het eerst op een podium. En vrij snel daarna zaten we met corona. Ik ben het nu wel een beetje zat, want de optredens die ik heb gehad smaakten naar meer.”

Zangeres bol van talent

Dat Sarah bol staat van het talent is duidelijk te horen in een video die de zangeres opnam in een elektrische auto op uitnodiging van Peugeot. Samen met Leona Philippo maakte zij een roadtrip met als eindbestemming Bloemendaal, de plek van haar allereerste officiële optreden. Onderweg schreef Sarah een song op een speciaal voor haar gecomponeerde melodie. Door de vrijheid en de quality time die het rijden in het stille elektrische voertuig met zich meebrengt, kwam Sarah al snel tot een heel mooi nummer. Zij is samen met rapper Ginger en singer/songwriter Jermaine de uitverkorene om dit te mogen doen.

Het is overigens niet alleen bij Peugeot dat ze Sarah hebben ontdekt. De zangeres heeft namelijk enorm veel steun gekregen van niemand minder dan Snelle. “In 2019 werd ik tijdens het Surfanafestival eigenlijk zomaar het podium opgesleurd door iemand die wist dat ik kan zingen. Ik kreeg een gitaar in m’n hand en mocht spelen. Daar is een filmpje van gemaakt en dat heb ik op Insta gezet. Een tijdje daarna zocht Snelle ineens contact met me. Hij vroeg hoe lang ik al bezig was en zei dat hij mijn liedje mooi vond. Echt ontzettend lief! Snelle heeft mij enorm gemotiveerd door te gaan. Ik kende niemand in de muziekindustrie. Bijna niemand wist ook – behalve mijn familie – dat ik muziek maakte. Snelle heeft mij een zetje in de goede richting gegeven. Hij is echt zo ontzettend aardig. Ik ben hem erg dankbaar.”

Grootse plannen als zangeres

En dat mag heel Nederland wel zijn, want de stem van Sarah is betoverend mooi. De plannen van de zangeres zijn dan ook veelbelovend. “Ik wil graag nog meer muziek uitbrengen, in het Spaans/Nederlands. Ik heb ik Mexico en Ecuador gewoond en ben verliefd op de Spaanse taal geworden. Er ligt al een leuk vakantienummertje klaar. En dan lekker gaan toeren, langs campings en surfkampen. Voetjes in het zand, heerlijk! Maar eerst dat corona weg. Daar ben ik klaar mee.”

Peugeot heeft als motto ‘turn time into quality time’, door het rijplezier en de vrijheid die het merk met zich meebrengt. Met On Track gaan we met Peugeot op muzikale roadtrip, samen met jonge, upcoming artiesten. We praten over hun ambities, bijzondere locaties en gebeurtenissen én we gaan werken aan een track. Een track die Peugeot samen met Leona Philippo laat componeren, om de artiesten alvast een beetje op weg te helpen. Kijk hier om de video met zangeres Sarah Burger – en de andere deelnemers – te bekijken. Daarna kun jij je stem uitbrengen op je favoriete nummer waarmee we de winnaar van On Track bepalen. Daarbij maak jij kans op je eigen roadtrip.

In samenwerking met Peugeot

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.