Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 27 jun 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Nike Air Force 1 ’07 met korting

Op zoek naar witte sneakers met korting? Nike heeft net deze stijlvolle Air Force 1 ’07 in de sale gegooid met serieuze korting. Op de rode mini-swoosh na zijn ze volledig wit.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een opvallend model uitlichten. Vandaag een paar witte sneakers met zeldzame korting. Zo vaak komt het namelijk niet voor dat de Air Force 1 is afgeprijsd door Nike en (op het moment van schrijven) nog in alle maten beschikbaar is.

Nike Air Force 1 ’07 met korting

De Air Force 1 behoort al decennialang tot de best verkochte sneakers van Nike. Logisch, want het is een stijlvol en tijdloos basic model dat prima betaalbaar is en bij alle stijlen past. En dan krijg je op dit betreffende model ook nog eens korting.

Nike Air Force 1 07 witte sneakers met korting
(Afbeelding: Nike)

De witte sneakers met rode mini-swoosh en rode letters op het tonglogo kosten oorspronkelijk 129,99 euro, maar je krijgt 30 procent korting. Nu koop je ze voor 90,99 euro. Niet veel geld voor deze stappers .

Geëvolueerde Air Force 1-sneakers

Er gaat niet boven de klassieke witte sneakers, maar sinds kort is er ook een geëvolueerde versie van de Nike AF 1. Met eindelijk een zichtbaar luchtkussen en een vernieuwde uitgesneden swoosh. Check de nieuwe schoenen hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.