Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Human Interest 17 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Winnen! Een uniek Valentijnscadeau dat je nergens anders gaat vinden

Het duurt nog even, maar Valentijnsdag zit er weer aan te komen. Deze dag van de liefde is niet compleet zonder een prachtig en persoonlijk cadeau. Wij gaan je daarbij helpen, want we mogen een uniek Valentijnscadeau weggeven dat je niet kan kopen.

Wat we mogen weggeven is jouw eigen liefdesverhaal als luisterboek. Dit doen we in samenwerking met Storytel. Bij Storytel vind je duizenden luisterboeken en e-books in één app. Van grote klassiekers tot thrillers en natuurlijk ook romantiek. Storytel houdt namelijk van liefde en dus willen ze uitpakken met een bijzonder Valentijnscadeau.

Jouw liefdesverhaal als luisterboek

Dat doen ze dit jaar door jouw Valentijnsdag onvergetelijk te maken. Het maakt niet uit wie je wil verrassen. Je partner ligt natuurlijk voor de hand, maar het mag ook je beste vriend, huisdier of favoriete voetbalclub zijn. Alle liefdesverhalen verdienen het om vereeuwigd te worden. Daarom gaat Storytel jouw liefdesverhaal omzetten tot een luisterboek.

Althans, als je wint. We mogen deze unieke en zeer persoonlijke prijs slechts één keer weggeven. Je zult ons dus moeten overtuigen. Dit kun je doen via Instagram. Volg ons via @mannersnl en stuur ons daar een DM. Vertel ons hier wie je wil verrassen met dit bijzondere Valentijnscadeau en vertel ons ook vooral waarom hij/zij/het dit luisterboek verdient.

Het ultieme Valentijnscadeau

De winnaar mag op 1 of 2 februari (zorg dus dat je kan) langskomen bij Storytel studio’s in Amsterdam om zijn/haar liefdesverhaal zelf in te spreken. Hier zullen de specialisten van Storytel je helpen om er een prachtig luisterboek van te maken (uiteraard geheel corona-proof). Het verhaal mag maximaal 3.000 woorden zijn (+/- 20 minuten) en blijft gewoon privé. Hij wordt nergens gepubliceerd zodat het een persoonlijk cadeau blijft.

Je krijgt jouw liefdesverhaal digitaal toegestuurd, maar ontvangt ook een mooi fysiek cadeau. Zo heb je op Valentijnsdag ook daadwerkelijk iets moois om cadeau te geven. Wacht dus niet en laat ons weten waarom jij deze bijzondere prijs moet winnen.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.