Felix Decavel
Felix Decavel Stijl 1 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Vans lanceert letterlijk de lekkerste sneakers ooit

Op de hielen van de 100ste verjaardag van Haribo lanceert Vans de lekkerste schoenen ooit. Helaas horen ouderen er niet bij en maken de sneakers alleen kinderen blij. Of bestaat er toch een manier om ze af te snoepen?

Haal ze voor de kinderen of om het kind in je naar boven te halen. De Haribo-sneakers van Vans smaken in ieder geval naar meer ludieke samenwerkingen. Bovendien zijn er maar liefst vijf modellen die een make-over van Willy Wonka hebben gekregen. Maar zijn de sneakers alleen voor kinderen dan?

Haribo x Vans: sneakers voor kinderen én volwassenen

Ja en nee. De nieuwe Haribo-kledinglijn zal je enkel in kindermaten terugvinden. Gelukkig bedacht Vans dat ouderen er ook nog bij horen en komen de prints van de lekkerste sneakers evenwel beschikbaar op de webshop van het skatemerk. Daar kun je je eigen custom design maken met een van je lievelingssnoepjes.

In de line-up worden fans getrakteerd op sneaker-klassiekers als de Slip-On van Vans, waarop Haribo-favorieten als de slangen, goudbeertjes, kersen, colaflessen en dinosaurussen over het iconische dambord-ontwerp verspreid zijn. En op de Old Skool V is het motief vervangen door gele gummibeertjes, afgewerkt met een glanzende afwerking die doet denken aan de snoepjes zelf.

Daarnaast krijgen de Sk8-Hi sneakers ook een mash-up. De zwart-blauwe colorways zijn voorzien van de bekende slogan ‘Haribo maakt kinderen blij, ouderen horen ook daarbij’ die in tien verschillende talen over de schoen is geschreven.

De volledige Haribo x Vans collectie komt uit op 6 april. Vier van deze lekkere prints zal je diezelfde dag nog kunnen gebruiken om je custom sneakers te ontwerpen, volwassen of kind. Wil je alvast even proeven van de opties alvorens de lekkernijen verschijnen? Check dan de Customs-pagina van Vans.

Vergeet ook niet te kijken waar je die lekkere sneakers kan vinden uit de Netflix-hit You, People met Jonah Hill.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.