Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 7 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

‘Twerken met Megan in She-Hulk is beste scène in het MCU ooit’

Tatiana Maslany, de actrice die Jennifer Walters en alterego She-Hulk speelt in de gelijknamige serie, heeft haar favoriete scène ooit binnen het Marvel Cinematic Universe. Dit is het fragment waarin ze aan het twerken is met Megan Thee Stallion. Klein spoilertje misschien, maar het zegt niet echt iets over de verhaallijn.

En toen was er ineens ook een vrouwelijke Hulk binnen het Marvel Cinematic Universe. Leuk, is dan je eerste reactie. Maar niet iedereen is het hierover eens. De serie over de sterke groene vrouw kreeg bakken vol kritiek over zich heen gestort. ‘Vrouwenhaters’ twitterden er ijverig op los, maar daarop hadden Marvel en Disney+ een geniaal antwoord met deze cameo.

Megan Thee Stallion en She-Hulk twerken erop los

Een andere cameo in de serie is ingevuld door Megan Thee Stallion, een Amerikaanse rapper en zangeres die doorgaans beeldende vulgaire teksten de wereld in slingert. In She-Hulk speelt ze een kantoorvrouw, die het goed kan vinden met Jennifer Walters.

“Ik denk dat dit de beste scène binnen het Marvel Cinematic Universe ooit is”, zegt Tatiana Maslany enigszins hyperbolisch. Ze vertelt ook hoe zij als fan van Megan Thee Stallion al een beetje voorbereid was op het twerken. “Megan heeft me gecoacht, omdat ik geobsedeerd ben door haar muziekvideo’s en ze allemaal meerdere keren heb bekeken en haar meerdere keren live heb gezien”, zegt de hoofdrolspeler van She-Hulk tegen TV Guide. “Dat is dus alle coaching die ze me gaf; ze is mijn voorbeeld.”

Geheimen rond de ‘beste MCU-scène ooit’

Twerken met Megan Thee Stallion is hetzelfde als een balletje trappen met Lionel Messi. Zoiets lijkt bij voorbaat heroïsch, totdat je jezelf voor schut zet. Nou viel dat in She-Hulk wel mee, maar uiteraard ontstond er genoeg hilariteit tijdens de opnames van de ‘beste scène ooit binnen het MCU’. Tatiana Maslany deelt in de onderstaande video een paar ‘geheimen’.

Op dit moment zijn de eerste drie afleveringen van She-Hulk te zien op Disney+. Het twerken met Megan Thee Stallion zie je in aflevering 3.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.