Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 20 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Tommy Lee pronkt met bikini-foto’s vriendin Brittany Furlan

Ken je Tommy Lee nog? Natuurlijk ken je die nog. De 56-jarige rocker heeft tegenwoordig een 24-jarige vriendin Brittany Furlan en daar is hij trots op, getuige de bikini-foto’s die hij van haar deelt. We kunnen hem slechts benijden.

Tommy Lee deelt trots bikini-foto’s Brittany Furlan

Als iemand het stempel ‘sex, drugs & rock ‘n roll’ mag dragen, dan is het Tommy Lee. Rock-‘n-roll maakte hij Mötley Crüe, drugs gebruikte hij zoveel dat hij er meerdere malen bijna onderdoor ging en dat hij niet vies is van seks weten we onder mee dankzij de sekstape met zijn voormalige vrouw Pamela Anderson. Ja, dan ben je volgens veel mannen een hele grote. Maar dat zijn vervlogen tijden. Het gaat goed met Tommy Lee en zijn 24-jarige vriendin Brittany Furlan speelt een grote rol in zijn geluk. “She gonna kill me for posting this but look at this 100% natural body”, aldus de rocker bij de onderstaande foto. “OMG, my face”, reageerde Brittany Furlan. Toneelspelletje of niet, wij geven Tommy Lee groot gelijk.

Het is niet de eerste keer dat Tommy Lee pronkt met Brittany Furlan in een bikini. “Dayum!!! My wife is ?”, schreef hij bij eerder al bij de onderstaande foto. De twee zijn vakantie aan het vieren in het luxe resort Casa Tau in Los Ranchos, Mexico. Cocktails drinken, foto’s maken, de hotelkamer verkennen en dat de hele dag door. Hebben we al gezegd dat Tommy Lee een eindbaas is? Bij deze.

Brittany Furlan

Brittany Furlan is overigens niet zo maar van de straat geplukt. De influencer was al ver voordat ze Tommy Lee ontmoette ‘s werelds meest gevolgde vlogger op Vine. In 2015 werd ze doot Time zelfs uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke social media-persoonlijkheden op aarde. In 2018 verscheen ze in de Netflix-documentaire The American Meme, over de opkomst van social media celebrities. Nu is ze lekker op vakantie met Tommy Lee, waarmee ze in 2018 is verloofd. Hieronder nog wat extra foto’s en video’s.

Ook leuk: deze tien willekeurige bikinidames op Instagram.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.