Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 11 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Timberland Night Hike

Voor de verandering eens een paar Timberlands als sneakers van de dag, en wel de nieuwe Night Hike. De ultieme hybride sneaker voor in de stad en natuur.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen paar uitlichten. Vandaag een paar wandelschoenen voor de hiker die zowel door de stad als natuur zijn filosofische wandelingen maakt.

Timberland Night Hike: mix van wandelschoenen en sneakers

Stijlvolle wandelschoenen zijn lastig te vinden, al heeft de trailrun-trend ook wandelschoenenmakers in zijn wind meegenomen. De Timberland Night Hike is net aan komen waaien in de steeds groter wordende lijst met acceptabele outdoorsneakers.

De collectie bestaat uit drie zwarte wandelschoenen dan wel sneakers. De Motion Scramble Mid Hiker met GORE-TEX (190 euro), GreenStride Motion 6 Low Hiker (180 euro) en de Lincoln Peak Lace Up Hiker (160 euro). Aan het ontwerp van alle modellen zijn reflecterende details toegevoegd, zodat je beter zichtbaar bent in het donker.

Wandelen is gezond, maar je kunt ook overdrijven

Je koopt de Night Hike-sneakers van Timberland niet om in de berging te zetten. Wandelen ga je, want dat is nog gezond ook. Maar wees gerust, de 10.000 stappen van Dr. Yoshiro Hatano zijn achterhaald.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.