Redactie
Redactie Hebbedingen 11 dec 2020
Leestijd: 3 minuten

The Chairman review: is deze ‘onder de gordel-trimmer’ een aanrader?

Als het om gezichtsbeharing gaat zijn de meeste mannen goed voorbereid. van een vlijmscherp scheermes tot een luxe tondeuse of high-tech scheerapparaat. Kosten nog moeite worden gespaard om gezichtsbeharing in bedwang te houden. Waarom doen we niet hetzelfde voor het haar dat een stuk lager groeit? Veel mannen gaan hun edele delen nog steeds te lijf met een goedkoop wegwerpmesjes. Dat kan ook anders. Bijvoorbeeld met The Chairman.

The Chairman van Balls Club is een handige trimmer die speciaal ontwikkeld is om schaamhaar te scheren. Dit is namelijk een hele andere strijd dan het gevecht tegen gezichtshaar. En geloof ons, als er één gevecht is dat je niet wil verliezen, dan is dat de strijd tegen schaamhaar. Het scheren van je ballen is een risicovolle onderneming en zelfs kleine fouten kunnen extreem pijnlijk zijn. Juist daarom is het nu tijd om die gevaarlijke mesjes in te ruilen voor The Chairman.

The Chairman: een trimmer voor je ballen

Deze handzame trimmer is namelijk voorzien van safeshave technologie. Dit wil zeggen dat er gebruik gemaakt wordt van geavanceerde keramische mesjes. Deze zijn vlijmscherp voor een glad resultaat en uitstekend geschikt om gevoelige plekken probleemloos te trimmen. Dankzij de krachtige motor worden deze met 6.000 tpm aan het werk gezet zodat jij je gehele lichaam in een handomdraai haarloos kan maken. En daarmee bedoelen we niet volledig babykaal, want de trimmer laat stoppels van minder dan 1mm achter. Wees daar maar blij mee, want tweederde van de vrouwen vindt dit aantrekkelijker.

The Chairman
Glad en veilig. (Afbeelding: Balls Club)

Dat klinkt allemaal heel aanlokkelijk, maar werkt het ook echt. Wij hebben The Chairman mogen testen en zochten het voor je uit. The Chairman wordt geleverd in een stijlvol doosje compleet met oplader en borsteltje. Op het eerst oog lijkt het een gewone trimmer, maar dan wel eentje die goed aanvoelt. Je hebt direct het gevoel dat je kwaliteit in handen hebt en dat geeft vertrouwen. Dit is wel zo prettig voor een scherp voorwerp dat je gebruikt om je ballen te scheren.

Veilig en snel

Het scheren zelf is verrassend smooth. De trimmer doet wat hij belooft, is zeer gebruiksvriendelijk en snel. The Chairman scheert in één keer alles af. Je hoeft dus niet meerdere malen over dezelfde plek te gaan plek. Hier schuilt ook meteen een gevaar in, en dat is dat je overmoedig wordt. The Chairman is veilig en risicoloos, zolang je er maar voorzichtig mee omgaat. Ga niet ‘even snel’ de boel scheren, want dan loop je nog steeds het risico op lelijke verwondingen.

The Chairman
Ook te gebruiken onder de douche. (Afbeelding: Balls Club)

Zolang je The Chairman gebruikt zoals deze bedoeld is, ga je er een hoop plezier aan beleven. Vooral als je niet per se zo glad als een dolfijn wil zijn, maar wel de boel netjes wil bijhouden. Daarvoor is deze trimmer echt ideaal. Vooral omdat hij ook waterdicht is en dus gewoon onder de douche gebruikt kan worden.

Scherpe mesjes, scherpe prijs

The Chairman heeft zich binnen no-time weten te bewijzen en heeft zo een vast plekje gekregen in de douche. Voor iedere man die klaar is met risicovolle wegwerpmesjes is dit een uitkomst. Veiliger voor je ballen, maar ook voor je portemonnee. The Chairman bestel je namelijk voor 56,50 euro. Dat is een scherpe prijs voor zo’n goede trimmer, dus die heb je zo weer terugverdiend. Een uitstekende investering dus.

Meer weten over The Chairman of er direct één bestellen? Klik dan hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.