Inga Stoit
Inga Stoit Human Interest 11 apr 2018
Leestijd: 2 minuten

Tess Milne over seks

Hoe onbereikbaarder een vrouw, des te aantrekkelijker zij is. In deze rubriek kijken we hoe beroemdheden – over onbereikbare vrouwen gesproken – denken over seks. Want van de combinatie tussen vrij en feministisch denken kun je nog heel wat leren. Het is weer tijd voor Hollands schoon. Tess Milne is knap, leuk en sexy.

Tess Milne is een van Nederlands leukste presentatrices. Ze is lekker zichzelf en wordt rondom begeerd. In 2012 werd zij door onze collega’s van FHM uitgeroepen tot ‘mooiste vrouw van Nederland’. Eerder ging de prijs naar Doutzen Kroes. Tess begreep zelf niks van deze overwinning, tegen Giel Beelen (3FM) zei zij: ”Het is net alsof je in een lijst met intelligente mensen voor Einstein eindigt. Ik vind mezelf niet lelijk, maar ik vind wel dat ik vampier tanden heb.”

Elke dag

Seks. ”Het liefst iedere dag. Een dag zonder seks vind ik al heftig. Zeker als je enorm verliefd bent, zoals Ties en ik, dan kan het eigenlijk niet op.” Wat een mazzelpik die Ties. En om het allemaal nog fraaier te maken: ”Ik denk dat mannen er heel erg ongelukkig van worden als je alleen maar geeft en een soort slaafje bent. Dat is bij mij zeker niet het geval, er moet een goede rolverdeling zijn. Ik vind het soms ook leuk om zelf te ontvangen.”

Geen onenightstands

Dit is niet haar afdeling. ”Omdat ik niet snel seks zou kunnen hebben met iemand voor wie ik geen gevoelens heb.” Vreemdgaan is een andere absolute no-go. ”De standaardregel bij ons is dat je het niet doet. Mijn vriend en ik zijn allebei totaal niet jaloers, we laten elkaar heel vrij.”

Die uitspraak smaakt naar meer.. Is Tess in voor een trio? Dit sluit zij bij voorbaat niet uit. Momenteel hoeft het van haar niet. ”Op dit moment is het zo spectaculair tussen ons dat ik die extra afleiding helemaal niet nodig heb. Voorlopig blijven we het dus lekker met z’n tweeën doen.” Maar hé: wie weet.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.