Pim Jansen
Pim Jansen Stijl 13 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Sylvie Meis onthult bikini- en lingerielijn Aldi voor zomer 2023

Sylvie Meis heeft een nieuwe bikini- en lingerlielijn bij de Aldi onthuld. Uiteraard staat de 46-jarige Nederlandse presentatrice zelf model in haar nieuwe setjes voor de zomer van 2023.

Model, presentatrice en glamourgirl Sylvie Meis behoort tot onze tienercrushes voor wie we eeuwig een buiging zullen maken als ze passeert. Die wordt nu nog een stukje dieper, vanwege haar nieuwe bikini- en lingerielijn bij Aldi. Veel cooler dan HUnkemöller en Victoria’s Secret bij elkaar. Bovendien een stuk betaalbaarder. Het is overigens niet niet de eerste samenwerking tussen beiden.

Ibiza maakt kennis met Aldi-bikini van Sylvie Meis

“⁠Bereid je voor op de hete temperaturen en bekijk de coole stukken van mijn nieuwe collectie zwem- en strandkleding”, zegt Sylvie Meis in een Aldi-bikini over haar nieuwe collectie. De badkledingcollectie bestaat uit verschillende setjes en ligt in Duitsland al in de schappen. Wanneer Nederland volgt, is ons niet bekend.

Op dit moment lijkt Sylvie Meis vakantie te vieren op Ibiza. Het zou ook kunnen dat die foto’s al eerder geschoten zijn. Feit is dat het hippe eiland kennis heeft gemaakt met de setjes van Aldi. Zou de budget-bikini dan de nieuw trend van 2023 worden onder de jetset?

Lingerie voor de zomer 2023

Naast bikini’s is er ook nieuwe Aldi-lingerie die de naam draagt van Sylvie Meis. “Schoonheid draait om vertrouwen. ⁠Ik draag graag mooie lingerie, omdat het me direct zelfvertrouwen geeft. Omarm jezelf ook en shop mijn nieuwe schattige maar comfortabele ondergoedcollectie”, zegt ze er zelf over.

Naast een bikini of lingerie kun je nu zelfs kiezen uit Sylvie Meis-nagellak bij de Aldi.

Nog veel meer foto’s bekijk je op het Instagram-account van de Nederlandse bikinikoningin.

Over tienercrushes gesproken: bekijk de fotoshoot van Georgina Verbaan in de FHM500 van 2023. En nu we toch bezig zijn: bekijk ook sensuele traktatie van Salma Hayek begin deze week, ter ere van haar mijlpaal op Instagram; 25 miljoen volgers.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.