Pim Jansen
Pim Jansen Films & Series 28 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe film Sydney Sweeney zit vol stomende scènes en donkere humor

De meeste rom-coms houden de kleren braafjes aan, maar Anyone But You zal niet wegknippen na de eerste zwoele kus. De nieuwe bioscoopfilm met Sydney Sweeney in de hoofdrol zou boordevol stomende naaktscènes zitten. Noem het gerust een ero-com. “Een vloek en een zegen”, zei ze daar eerder over.

Anyone But You heeft nog geen exacte releasedatum, maar alle opnames zijn net ingeblikt. Meer dan waarschijnlijk verschijnt de film dus nog dit jaar in de zalen. Op de jaarlijkse filmbeurs CinemaCon maakten Sydney Sweeney en haar mannelijke tegenhanger Glen Powell alvast reclame voor de potentiële kaskraker.

Maar dat Barack Obama een toeschouwer was op de set, is lang niet het enige interessante nieuws dat uit CinemaCon naar buiten sijpelde.

Sydney Sweeney en Glen Powell

Behalve dat het plot zich in Australië afspeelt, is er weinig bekend over Anyone But You. Het verhaal zou losjes op Much Ado About Nothing gebaseerd zijn, een toneelstuk van Shakespeare. Sydney Sweeney en Glen Powell (Top Gun: Maverick) spelen twee aartsvijanden die inmiddels elk een eigen leven leiden. Na hun afstuderen komen de twee kemphanen echter weer samen voor een bruiloft. Maar om hun eigen redenen doet het duo alsof ze een stel zijn. Uiteraard worden ze verliefd.

Maar volgens de geruchten zouden Sydney Sweeney en Glen Powell ook tussen scènes door een oogje op elkaar hebben laten vallen. En waar rook is, is vuur. De vriendin van Powell heeft de Euphoria-actrice ontvolgd op Instagram toen de beelden hierboven naar buiten kwamen. Inmiddels heeft ze de relatie verbroken.

Anyone But You ‘vol naakscènes’

In ieder geval is er genoeg hype rond Anyone But You, en al zeker nu enkele fortuinlijke filmjournalisten de eerste beelden hebben gezien.

Anyone But You lijkt echt ‘raunchy’ te zijn, met veel gedeeltelijk naakt bij de twee aantrekkelijke hoofdrolspelers”, luidt het bij Discussing Film. “De film heeft ook een donker gevoel voor humor. De beelden bestaan voornamelijk uit Sydney Sweeney en Glen Powell die romantisch en wreed tegen elkaar zijn terwijl ze heen en weer gaan in hun onderlinge oorlog.”

“Anyone But You lijkt sommige kijkers te gaan choqueren met zijn rauwheid, maar het zal de fans van rom-coms tevreden stellen door in te spelen op de charme en komische krachten van de protagonisten”, klinkt het verder nog veelbelovend. Lees ook met wie Sydney Sweeney onlangs een relatie is aangegaan. Let’s just say it’s gonna get very steamy.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.