Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Eten & Drinken 29 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Super Lyan laat je ondanks de lockdown toch genieten van een avondje uit

We zitten in een lockdown, de horeca is dicht en er is een avondklok. Er zit voorlopig niets anders op dan te wachten. Geduld is helaas niet onze sterkste kant, en dus zijn we op zoek gegaan naar een manier om toch te kunnen genieten een avondje uit. In die zoektocht kwamen we uit bij Super Lyan en beleefden we een heerlijke avond.

Voor wie het nog niet weet: Super Lyan is één van de gaafste cocktailbars van Amsterdam. Het decor doet denken aan de fifties, er is neon en de sfeer is altijd goed. Helaas heb je daar momenteel helemaal niks aan, want je kan er toch niet heen. Gelukkig kun je nog wel gewoon genieten van hun cocktails en al het andere lekkers dat op de drankenkaart staat.

Geniet thuis van heerlijke cocktails en meer

Super Lyan doet nu namelijk ook aan bezorging. Via hun website bestel je waar je zin in hebt en dit wordt vervolgens bij je thuis afgeleverd. Niet alleen in Amsterdam, maar door heel Nederland. Zo kun je bijvoorbeeld een Beeswas Old Fashioned bestellen, een Lyan Negroni of de Tripped Gimlet. Het enige wat jij hoeft te doen, is het pakketje aannemen en je cocktail inschenken.

Super Lyan cocktails bezorgen lockdown
De “Classic” Box. (Afbeelding: Super Lyan)

Voor wie niet kan kiezen en er ook wat te knabbelen bij wil, zijn er ook nog Experience Boxes. Er zijn er vier waar je uit kan kiezen (Party, Classic, Disco en Date Night) met ieder hun eigen thema en inhoud. In iedere box vind je weer andere cocktails, wijnen, bijpassende snacks en een Spotify playlist, want een avondje uit is natuurlijk niet compleet zonder muziek. Ben je benieuwd wat er precies in de boxen zit? Klik dan hier.

Help Super Lyan (en jezelf) door de lockdown

Vind je dat te veel poespas of wil je nog wat extra’s bijbestellen? Geen probleem. Je kunt namelijk ook hun wijnen en bieren bij je thuis laten bezorgen. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een avondje uit, maar dan thuis, vind je bij Super Lyan. Voor het gehele aanbod, de prijzen en om meteen te bestellen, kun je hier terecht op hun website. Zo steun je de horeca en heb je zelf een heerlijke (lockdown)avond.

Super Lyan cocktails bezorgen lockdown
Of een toch een heerlijke cocktail. (Afbeelding: Super Lyan)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.