Alrik de Jong
Alrik de Jong Geld & Carrière 7 feb 2023
Leestijd: 3 minuten

De coole casual stijl van Super Bowl-sterren Kansas City Chiefs

De sterren van de Kansas City Chiefs zijn zo groot, dat ze bij hun werkgever hebben afgedwongen geen uniforme kleding meer te hoeven dragen. Dat resulteert in een eclectische collectieve stijl, die mooi tot uiting kwam toen ze uit het vliegtuig stapten na aankomst in Phoenix voor de Super Bowl.

American Football (we weigeren football te zeggen) is in Amerika de grootste sport. Zelfs in NBA-podcasts hebben ze het de laatste weken vooral over de NFL-finale, die op zondag 12 februari (lokale tijd) plaatsvindt. De Super Bowl wordt dit jaar gespeeld door Kansas City Chiefs en Philadelphia Eagles. Het sterrenensemble van de laatstgenoemde club stapte braaf uit het vliegtuig in uniform, dus richten we ons op de modepopjes van Kansas City Chiefs. Modepoppen, moeten we zeggen. Beestachtige modepoppen.

De casual stijl van Kansas City Chiefs

Clubicoon Travis Kelce stapte als eerst uit het vliegtuig met een waanzinnige attitude. Wat past er beter bij Phoenix dan deze woestijnstijl? Een compilatie van de casual looks, waar onze Oranje-internationals nog een puntje aan kunnen zuigen. Zo’n beetje alle stijlen komen voorbij, dus haal er je inspiratie uit.

Travis Kelce

Beest van een speler, al sinds 2013 in dienst van Kansas City Chiefs, vier keer de Pro Bowl gehaald, de Super Bowl twee keer gewonnen en in het bezit van vijf NFL-records. Dan mag je er cool bijlopen. Fedora-hoed, uiterst coole trui met een schakende man als print, corduroy broek en Nike Dunk Low’s. Hij komt tijdens de Super Bowl overigens uit tegen zijn broer Jason Kelce.

Travis Kelce, super bowl, casual stijl, kansas city chiefs, uniform
Travis Kelce (Afbeelding: Instagram / @chiefs)

L’Jarius Sneed

Deze cornerback van de Kansas City Chiefs is een van de weinige mannen op aarde die wegkomen met een roze-wit geruit pak.

Travis Kelce
Travis Kelce (Afbeelding: Instagram / @chiefs)

Isiah Pacheco

Oké, we kunnen inmiddels wel stellen dat footballers een stuk cooler zijn dan voetballers. Die bril gaan we voor je (en onszelf) opzoeken, komen we op terug. Wat een heerlijke stijl.

Isiah Pacheco, super bowl, casual stijl, kansas city chiefs, uniform
Isiah Pacheco (Afbeelding: Instagram / @chiefs)

Juan Thornhill

De safety van de Kansas City Chiefs draagt doorgaans excentrieke pakken. Voor de Super Bowl gooide hij er nog even een ketting met de allure van Tupac-allure overheen in de vorm van zijn rug- en borstnummer.

Juan Thornhill
Juan Thornhill (Afbeelding: Instagram / @chiefs)

Creed Humphrey

De boomsterke Creed Humphrey heeft de lekkerste mat van de hele NFL. Mix dit met zijn stijl en hij past in iedere film. Zou niet misstaan op de bowlingbaan in The Big Lebowski.

Creed Humphrey, super bowl, casual stijl, kansas city chiefs, uniform
Creed Humphrey (Afbeelding: Instagram / @chiefs)

Frankie Hammond

Frankie Hammond zou ook door kunnen als NBA-speler. Props voor zijn planga.

Frankie Hammond
Frankie Hammond (Afbeelding: Instagram / @chiefs)

Noah Gray

Nah, ineens ook iemand ertussen met de stijl van de baas van een foute Italiaanse strandclub. Noah Gray is nog maar 23 jaar oud, maar nu al niet meer weg te denken bij de Kansas City Chiefs. Komend weekend kan hij zijn eerste Super Bowl winnen.

Noah Gray
Noah Gray (Afbeelding: Instagram / @chiefs)

Dicaprio Bootle

Dicaprio Bootle is qua stijl een beetje de Neymar van van het American Football. Gelukkig is hij in het veld niet zo’n huilebalk.

Dicaprio Bootle
Dicaprio Bootle (Afbeelding: Instagram / @chiefs)

JuJu Smith-Schuster

Deze wide receiver speelt dit jaar voor het eerst in het shirt van Kansas City Chiefs en beleeft 13 februari zijn eerste Super Bowl. Goede planga, net als Frankie Hammond.

JuJu Smith-Schuster
JuJu Smith-Schuster (Afbeelding: Instagram / @chiefs)

Chris Jones

Zelfs onder de sterren der sterren bestaan er nog mannen die een skinny jeans met scheuren aantrekken. Goed, we proberen ons er niet aan te storen. Verder een attractieve casual stijl.

Chris Jones
Chris Jones (Afbeelding: Instagram / @chiefs)

Patrick Mahomes

Je dacht waarschijnlijk al: waar blijft MVP Patrick Mahomes? Beetje geduld jongens, hij kwam wat later dan zijn teammaten uit het vliegtuig.

Kansas City Chiefs en Philadelphia Eagles strijden komend weekend om de Super Bowl. De wedstrijd wordt uitgezonden op ESPN en de voorbeschouwing begint op zondag 12 februari om 23.00 uur (Nederlandse tijd). Lees in dit artikel waarom Rihanna niets krijgt betaald voor haar Half Time Show.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.