Pim Jansen
Pim Jansen Geld & Carrière 19 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Topactrice lost hypotheekschuld in 5 minuten af met pikante content

We schrijven vaak over de maximale hypotheek met bijvoorbeeld het minimumloon of modaal inkomen. Maar je kunt ook gewoon foto’s en video’s plaatsen op OnlyFans. Dan ben je er in 5 minuten af, aldus Sons of Anarchy en Sopranos-actrice Drea de Matteo.

OnlyFans is een zogeheten content subscription service. Fans betalen gebruikers voor exclusieve content, waarbij de gebruiker de abonnementskosten bepaalt. Dat begon als een serieuze tegenhanger van Instagram, maar is verworden tot een platform met louter ero-content.

Drea de Matteo blut ondanks Sons of Anarchy en Sopranos

Mensen die denken dat iedere acteur uit een topfilm of topserie financieel onafhankelijk is, heeft een geromantiseerd beeld van de filmwereld. De inmiddels 52-jarige Drea de Matteo onderstreept dat.

Ondanks haar rollen in onder meer de hitseries Sons of Anarchy en Sopranos raakte ze tijdens de pandemie zo goed als blut. Doordat Drea de Matteo weigerde zich te laten vaccineren, kreeg ze geen acteerklussen meer, gezien de strenge regels op filmsets destijds. Gelukkig voor haar had je geen vaccin nodig om vanuit je huis OnlyFans-foto’s en video’s te maken.

Hypotheekschuld in 5 minuten weg dankzij OnlyFans

Tijdens de pandemie had Drea de Matteo naar eigen zeggen nog maar 10 dollar op haar bankrekening staan. Maar toen ontdekte de Sons of Anarchy-actrice OnlyFans.

“Ik was verrast over hoe snel het geld binnenstroomde. Binnen 5 minuten had ik al genoeg verdiend om mijn hypotheekschuld af te lossen”, zegt Drea de Matteo in Daily Mail. Voor alle duidelijkheid: de actrice uit Sons of Anarchy en The Sopranos deelt erotische content op OnlyFans.

De actrice krijgt naast veel lof ook veel kritiek, maar daar heeft ze maling aan. “Als je mij wil afbranden om deze reden, ga je gang. Ik wens alleen niemand toe wat ik heb meegemaakt. Het is afschuwelijk om financieel aan de grond te zitten, terwijl je de zorg hebt over twee jonge kinderen.”

Het huis van Drea de Matteo stond al op een executieveiling, maar dankzij OnlyFans woont ze er nog. “Het heeft het er zelfs voor gezorgd dat ik een startkapitaal had om een eigen bedrijf te beginnen.”

Op het moment van schrijven betaal je 10,50 dollar om de exclusieve content van Drea de Matteo te volgen op OnlyFans. De light-versie volg je gratis op Instagram.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.