Pim Jansen
Pim Jansen Entertainment 12 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

De opvallende carrièreswitch van ‘dieetgoeroe’ Sonja Bakker

Een opvallende carrièreswitch van de voormalige ‘dieetgoeroe’ Sonja Bakker. Ze is nu fotografe, maakt sexy foto’s en is op zoek naar nieuwe modellen. Dus mocht je ambities hebben…

Sonja Bakker kende heel Nederland van haar boeken over afvallen. ‘Sonjabakkeren’ werd zelfs een werkwoord, maar later bleek ze plagiaat te hebben gepleegd. Dat gaf ze zelf ook toe, dus verdient ze een tweede (of derde) kans. Ze zit hoe dan ook niet stil en is zichzelf op een nieuw vlak aan het ontwikkelen.

Sonja Bakker begonnen als fotograaf

Waar ze in haar boeken de randjes opzocht van het toelaatbare, lijkt ze dat op Instagram ook te doen met haar foto’s. Het genre van de nieuwbakken fotograaf is duidelijk: sexy fotografie. Hieronder zie je Maria, haar eerste model.

“Maria, mijn koningin, was mijn eerste model. Ze was zo aardig en mooi. We hebben een geweldige connectie gemaakt en het is ons gelukt. Wil jij ook het beste uit jezelf halen door middel van een fotoshoot, voor privégebruik of je bedrijf? Stuur me gerust een persoonlijk bericht”, aldus fotograaf Sonja Bakker op Instagram.

Foto’s met een pikant tintje

Duidelijk, Sonja Bakker is op zoek naar modellen, of het nou mannen of vrouwen zijn. Wat je kunt verwachten, zie je hieronder. De tendens is duidelijk: het zijn foto’s met een sexy randje en we geven de voormlaige dieetgoeroe het voordeel van de twijfel: her en der nog even werken aan de belichting, maar geen slechte start. Bovendien kunnen we een carrièreswitch an sich altijd waarderen. Nu maar hopen dat het wel haar eigen foto’s zijn. Een compilatie van haar eerste werk.

Over afvallen gesproken, het voormalige specialisme van fotograaf Sonja Bakker: laat je niet al te veel wijsmaken. Check deze 7 fabels over afvallen, die je direct in de prullenbak kunt gooien. En check ook direct even deze gezonde voedingsmiddelen tijdens je ontbijt, zonder moeilijk gedoe.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.