Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 5 feb 2021
Leestijd: 3 minuten

Sneeuw trotseren in stijl: 6 winterse fashion-items met korting

Er komt een dik pak sneeuw aan. En het gaat zo hard vriezen, dat we volgende week kunnen schaatsen. Tijd voor goede kleding. Check deze winterse fashion-items met korting.

Er is dit jaar al een paar keer eerder sneeuw en vrieskou voorspeld, maar dat bleek storm in een glas water. Nu zijn alle weerexperts er echt van overtuigd. Het gaat los komend weekend en daarna houdt het winterse nog wel even aan.

Winterse kleding met korting

Sommige mensen schieten spontaan in een winterdepressie als ze de woorden sneeuw en vrieskou horen, maar de meeste Nederlanders worden wild. Sneeuwballen gooien, sleeën, schaatsen, erop uit! Wat heb je dan nodig? Juist, een muts, sjaal en nog wat kleding met korting.

1. Muts van Barts (en meer sale bij de Bijenkorf)

sneeuw, vrieskou, winterse fashion items, sale, korting, rood
(Afbeelding: Barts)

Om te beginnen met een muts, waar je komende week gewoon niet zonder kunt. Bijenkorf heeft behoorlijk wat mutsen en sjaals in de sale. Een stijlvolle en betaalbare keuze is de bovenstaande rode muts van Barts, met 50% korting. Je betaalt nu geen 25 euro, maar 12,50 euro. Ook verkrijgbaar in het lichtblauw, maar dan val je minder op in de sneeuw.

2. Leren handschoenen van Profuomo

leren handschoenen, korting, profuomo, sale, bijenkorf
(Afbeelding: Profuomo)

Tijdens vrieskou en sneeuw heb je échte handschoenen nodig, niet van die halfbakken dingen die je thuis hebt liggen. Oké, een klein beetje stijl is ook wel zo leuk. Komen we uit bij deze leren handschoenen van Profuomo, tevens met 50% korting. Je betaalt er nu nog maar 29,97 euro voor. Hier vind je meer luxe handschoenen in de sale.

3. Jack Wolfskin Activate Sky XT Broek

jack wolfskin, broek, sneeuw, winter
(Afbeelding: Jack Wolfskin)

Je kunt een maillot onder je jeans aantrekken, maar beter koop je gewoon een keer goede winterse kleding. Deze broek van Jack Wolfskin is windwerend en stoot regen en sneeuw af. Ideaal om te hebben, ook tijdens bijvoorbeeld een tripje in de Alpen. Bij Bever afgeprijsd van 99,95 euro naar 69,95 euro.

4. Sjaal van Stone Island

sjaal, stone island, fashion items, sneeuw, winter, korting, sale
(Afbeelding: Stone Island)

Door naar een sjaal, geen overbodige luxe in de sneeuw. Je kunt beter één keer een goede kopen, dan heel vaak een goedkoop ding. Duurzamer, en vooral ook stijlvoller. Deze wollen sjaal van Stone Island is afgeprijsd van 229 euro naar 160,30 euro. Klinkt duur, maar de kwaliteit voel je. Vind hier meer betaalbare merksjaals in de sale.

5. Parka van Peak Performance

parka, peak performance, winter, sneeuw, korting, sale, fashion items
(Afbeelding: Peak Performance)

Deze parka van het Zweedse outdoormerk Peak Performance combineert praktisch gemak met stijl. Hij is ademend, sneeuw- en waterdicht, winddicht en steam taped. Bij Baskets krijg je nu 30% korting op de winterjas en betaal je 265,96 euro. Ook op de website van Peak Performance is de parka afgeprijsd tot 266 euro. Hier moet je snel bij zijn.

6. Nike Zoom Pegasus 36 Trail GORE-TEX

nike pegaus trail, gore-tex, sale, korting
(Afbeelding: Nike)
nike pegaus trail, gore-tex, sale, korting
(Afbeelding: Nike)

Wil je ondanks het weer toch blijven hardlopen of vertik je het gewoon om die lompe bergschoenen van zolder te halen? Uit eigen ervaring weten we dat deze trailrunningschoenen met GORE-TEX uitkomst bieden, ook tijdens het wandelen. Het GORE-TEX bovenwerk houdt je voeten droog in natte weersomstandigheden en op zwaar terrein. Dubbele Zoom Air-units onder de voet zorgen voor een veerkrachtig gevoel. Met deze gripzool glijd je niet snel uit en bovendien staan deze schoenen goed bij de rest van je winterse kleding. Afgeprijsd van 149,99 euro naar 104,97 euro. Tip: maatje groter bestellen dan je gewend bent.

🥶 Check ook deze onmisbare en betaalbare gadgets voor in de sneeuw en vrieskou!

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.