Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 14 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: New Balance Made in UK 991v2

New Balance heeft de premium sneakers Made in UK 991v2 gelanceerd in twee kersverse kleurcombinaties. Check deze twee stijlvolle nieuwe edities.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen paar uitlichten. Vandaag weer eens een paar schoenen voor de New Balance-freak met smaak en geld te veel.

New Balance Made in UK 991v2

De Made in UK 991v2 van New Balance heeft het klassieke bovenwerk van varkenssuède, mesh en synthetische stof, maar biedt een slanker totaalprofiel. Wel met behoud van de vertrouwde look van deze premium sneakers, uiteraard. Dat levert de onderstaande top-ontwerpen op.

De meest opvallende technologische verandering is de toevoeging van de FuelCell-demping in de volledige lengte. Ook opvallend: de nieuwe kleurcombinaties. Nu verkrijgbaar in rosewood / deep taupe / quiet gray (onze favoriet) en silver blue / turbulence / quiet gray. De nieuwe New Balance-sneakers zijn nu te koop voor 250 euro. Nee, ze zijn inderdaad niet voor niets premium.

Sneakers van gisteren

Vind je 250 euro te duur voor een paar sneakers? Check dan de nieuwe matzwarte Nike Air Jordan 1 Low, die eerder deze week werd gelanceerd. En een makkelijker betaalbaar paar NB-stappers vind je ook gewoon, zoals deze nieuwe 8860v2.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.