Felix Decavel
Felix Decavel Hebbedingen 30 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

4 Smart TV’s van topmerken die ineens zeer betaalbaar zijn

Doe de gordijnen alvast dicht en pak je dekentje erbij. De zomer ligt helaas bijna in de achteruitkijkspiegel. Maar dankzij een betaalbare Smart TV van Lidl is de overgang naar de herfst nog nooit zo verteerbaar geweest.

In de voorbije folder van de Lidl, stuntte de discountketen met belachelijk lage prijzen voor boormachines, bier en baardtrimmers. Nu nog een betaalbare Smart TV en de man cave is net op tijd klaar voor onze winterslaap.

Betaalbare Smart TV’s van A-merken bij Lidl

Van 44 procent tot 32 procent; de kortingen van Lidl zijn geen lachertje. Desondanks toveren ze wel een stralende glimlach op ons gezicht.

Grundig 4K UHD Android Smart TV

smart tv, betaalbaar, korting, lidl, grundig, goedkoop
(Afbeelding: Lidl)

Een puike resolutie van 3840 x 2160 pixels in combinatie met High Dynamic Range zorgt voor de beste helderheid en lichtsterkte op een palet van levendige kleuren en haarscherp beeld. En dankzij Magic Fidelity, het geluidsalgoritme ontwikkeld door Grundig zelf, krijg je ook bij een laag volume optimale prestaties. De Micro Dimming Engine levert dan weer een perfecte contrastregeling.

Deze betaalbare Smart TV is zowel verkrijgbaar in 43 inch (beeldschermdiagonaal van 108 cm) als in 55 inch (beeldschermdiagonaal van 139 cm).

Prijs bij Lidl:

  • 43 inch: 275 euro (voorheen 499 euro, korting van 44 procent)
  • 55 inch: 399 euro (voorheen 699 euro, korting van 42 procent)

Sharp 4K Ultra HD Android Smart TV

smart tv, betaalbaar, korting, lidl, sharp, goedkoop
(Afbeelding: Lidl)

Helaas kun je dit pareltje van Sharp niet langer verkrijgen in 43 of 65 inch. Maar met een beeldscherm van 50 inch (ofwel 126 cm in diameter) bereik je ook de volledige woonkamer. De Smart TV heeft bovendien een geluidssysteem van topmerk Harman/Kardon en wordt geleverd met geïntegreerde Google Assistant én Chromecast. Verder kun je niet klagen over de resolutie van 3840 x 2160 pixels.

Prijs bij Lidl: 559 euro (voorheen 859 euro, korting van 34 procent)

Chiq HD Android Smart TV

smart tv, betaalbaar, korting, lidl, goedkoop
(Afbeelding: Lidl)

Dan verleggen we onze aandacht naar de keuken of de slaapkamer, waar deze Smart TV van 32 inch (80 cm) ongetwijfeld thuishoort. Met de gecertificeerde Android 11 heb je toegang tot de Google Play Store, Amazon Prime Video, YouTube, Facebook en meer dan 5.000 beschikbare apps. En Chromecast is hier evenwel geïntegreerd in de kleine maar slimme televisie.

Prijs bij Lidl: 169 euro (voorheen 249 euro, korting van 32 procent)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.