Pim Jansen
Pim Jansen Liefde & Seks 5 jul 2018
Leestijd: 2 minuten

8 standjes die vrouwen het fijnst vinden

Als je nog steeds denkt je haar kunt verrassen met rozenblaadjes, champagne en Vanilleseks, dan zou je toch moeten overwegen om je game te uppen. Niks is zo saai als iedere keer hetzelfde standje. De vrouw wil ook wat afwisseling, bovendien zorgen bepaalde standjes ook nog eens voor aanmerkelijk minder rugklachten.

De beste seksstandjes voor vrouwen

Om een echte Don Juan tussen de lakens te worden, is het niet noodzakelijk om de Kamasutra volledig eigen te maken. Maar enkele aangename seksstandjes willen we je zeker niet onthouden. We vroegen het de dames van de redacties naast ons naar hun favorieten en kwamen tot deze top 8.

1. Lepeltje-lepeltje

Sommige vervallen direct in de slaapstand, maar als een van de meest bekende posities is lepeltje-lepeltje gewoon een ideale positie om snel van de knuffel-mood over te schakelen naar het bed-werk. Neem plaats achter de dame en laat de natuur het werk doen. Dit standje is ideaal als je een echte billenman bent. De ruimte is wellicht wat beperkt in vergelijking met andere posities, maar de manier van penetratie is voor vrouwen zeer prettig. Ben je wat kleiner geschapen dan je zou willen (en dat geldt in principe voor iedere man), dan dwingt dit standje jou om je creativiteit ten volle te benutten. Het standje is ideaal om de G-spot te stimuleren, aldus de dames.

2. Schildpad

Dit is voor beiden een een van de meest intieme seksstandjes. Je bedpartner ligt plat op haar buik, billen omhoog en benen naast elkaar. Jij komt vanachter, als een schildpad (neem dat niet te letterlijk). Door de druk vanuit haar benen werkt dit standje extra stimulerend. Leg niet je volle gewicht op haar en vergeet niet haar oren te kussen.

3. Cowgirl

Voor de meeste vrouwen is dit een standje waarbij ze zich dominant voelen. Deze hoeven we verder niet uit te leggen.

4. Cowgirl upgraded

Voor deze versie ga je op een stoel zitten, waarna zij in dezelfde houding plaatsneemt. Doordat jullie lichamen elkaar aanraken, is dit behoorlijk intens. Als ze het goed doet, gebruikt ze alleen haar onderlichaam.

5. Missionaris

Het is niet het meest fantasierijke standje, maar wel intiem en romantisch. Vooral als je net met elkaar gaat is dit een voorkeursstandje voor vrouwen. Niet direct te gek en je kunt makkelijk blijven zoenen.

6. Missionaris 2.0

Wil je het missionarisstandje toch iets spannender aanpakken, schijf dan een kussen onder haar billen. Deze hogere houding voelt prettig aan voor vrouwen.

7. De schaar

Is het missionaris plus-standje toch niet spannend genoeg, laat haar dan haar benen op je schouders rusten. Ook dit seksstandje is extra stimulerend voor een vrouw.

8. 69

Maar het begint allemaal bij orale sex. De dames met wie we over dit onderwerp spraken, gaven aan dit het prettigst te vinden als je elkaar tegelijk bevredigt. Fair enough!

NSMBL

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.