Pim Jansen
Pim Jansen Liefde & Seks 27 sep 2022
Leestijd: 4 minuten

Vrouwen vertellen wat hun favoriete lieve aanrakingen zijn

Mannen hebben het tegenwoordig maar lastig. Maar wat mag wel en niet wat betreft het aanraken van een vrouw? Wat vinden ze fijn en wat juist lomp? We vroegen het aan de dames van Beautify, die hun favoriete lieve aanrakingen in de onderstaande tekst voor ons opsomden. Zij kunnen het weten. Doe er je voordeel mee en wees vooral niet lomp.

De dames van Beautify: “Zucht, wat vinden we het toch heerlijk om te worden aangeraakt door onze partner of date. Iedere vrouw smelt van de juiste lieve aanrakingen. Soms zijn het de kleinste aanrakingen die de temperatuur doen stijgen. Een potje rollebollen met je lover kan extra bijzonder worden als hij of zij je subtiel ergens aanraakt. Het zijn letterlijk en figuurlijk de kleine dingen die het verschil maken.”

Lieve aanrakingen die vrouwe waarderen

Lieve aanrakingen van een man. Vrouwen smelten er allemaal bij. Lees mee, noteer en pas toe.

1. ‘Als hij je rug kriebelt voor de tv’

“Hij zit op de bank en jij voor hem met je shirt omhoog. Echt, er is bijna niets fijner dan het gevoel van zijn handen over je rug.”

2. ‘Als hij je voorhoofd kust bij vertrek en jij nog in bed ligt’

“De perfecte plek om een kus te krijgen van een man is op je voorhoofd. En dan het liefst als je nog een beetje slaperig bent. Het is lief, teder en hij wil je niet helemaal uit je schoonheidsslaapje halen.”

3. ‘Als hij je een aai over je bol geeft om je te pesten’

“Een aai over de bol is lief, maar tegelijkertijd een beetje irritant. Je haren zitten door de war, maar het voelt fijn. Toch is het een lief en grappig gebaar om te laten zien dat hij dol op je is.”

4. ‘Als hij zijn handen langs je heupen laat glijden als hij langs je loopt’

“Jullie lopen langs elkaar heen in de huiskamer en hij laat even zijn handen langs je heupen glijden. Niet alleen sexy, maar ook attent.”

5. ‘Als hij je nek kust tijdens het koken’

“Hij komt achter je staan en kust je in je nek. Superlief en het ziet er, althans dat denken wij, ook nog eens heel mooi uit.”

6. ‘Als hij je gezicht streelt tijdens de seks’

“Als je bedpartner jouw gezicht streelt tijdens de seks voelt het nog intiemer. Je smelt bij de eerste blik. In alle opwinding wil hij je laten merken dat hij echt van je houdt. En nee dat, doe je niet door een klap op je billen (al vind je dat ook best wel eens leuk).”

7. ‘Als hij je een tikje op je billen geeft terwijl je weg loopt’

“Als je de deur uitloopt en hij je een pesterig tikje op je billen geeft. Het is gewoon mannelijk en een beetje macho. Daar smelt iedere vrouw van.” Hierbij willen we voor de zekerheid nog even een iets toevoegen: doe dit niet bij onbekende vrouwen! Dan krijg je, als het goed is, geen lieve aanrakingen terug.

‘8. Als hij je hand vastpakt terwijl jullie naast elkaar lopen’

“Gewoon ontzettend zoet en zo weet iedereen dat jullie bij elkaar horen.”

9. ‘Als hij een arm om je heen slaat als je op zijn borst ligt’

“Waardoor jullie nog meer in elkaar verstrengeld raken. Je voelt je geborgen en het is helemaal lief als hij in slaap valt en zijn armen nog lekker over jou heen liggen.”

10. ‘Als hij jouw benen in zijn nek legt en ze kust’

“Dit is niet een hele ‘gewone’ plek om te worden gekust en daardoor juist leuk. Het kan als je samen in bad ligt, maar ook tijdens de seks kun je je nog meer geliefd voelen.”

11. ‘Als hij je gezicht vast pakt terwijl hij je op de mond kust’

“Het hier-heb-je-een-dikke-pakkerd-lieverd moment is eeuwenoud en misschien ook al veel gedaan, maar het blijft gewoon heerlijk en effectief.”

12. ‘Als hij zijn hand op je onderrug legt om je door een drukke menigte te helpen’

“Hij wil absoluut niet dat je aan de kant wordt geduwd en iedereen ziet direct dat jij je lief bij je hebt. Hij laat ook zien dat je van hem bent.”

13. ‘Als hij je zachtjes in je nek knijpt om je op je ‘vervelende’ gedrag te wijzen’

“Je was weer eens bloedirritant en hij kan het uiteraard niet over zijn hart verkrijgen om je op welke manier dan ook pijn te doen. Daarom knijpt hij je even in je nek om te laten merken dat je vervelend maar ook heel leuk bent.” Persoonlijk houden wij hier niet zo van, maar goed, een vrouw schijnt er dus een goed gevoel van te krijgen.

14. ‘Als hij een lok haar achter je oor doet’

“Dit is zo sexy. Hij kijkt je aan en een van je lokken valt voor je gezicht. Hij wil natuurlijk naar je prachtige koppie kijken dus schuift hij die verdwaalde lok achter je oor.”

15. ‘Als hij je bij je kin vast pakt om je diep in je ogen te kijken’

Als hij je echt iets belangrijks wilt vertellen, bijvoorbeeld dat hij zielsveel van je houdt, pak hij je bij je kin vast. Dit doet hij zodat hij zeker weet dat je niet weg zult kijken en zijn boodschap echt binnen komt in je hart. Smelt.

👀 Check ook: 20 dingen die vrouwen in bed meer willen zien (en horen) van mannen

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.