Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 1 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Twee online adventskalenders die je in één klik SFW maakt

Even een kort aandacht voor twee gratis online adventskalenders. Met Booby Christmas en Booty Christmas open je iedere dag een vakje en wordt je getrakteerd op, nou ja, dat kun je wel raden. Heel puberaal, maar stiekem kijk je toch even en vooral de (N)SFW-modus is hilarisch.

Bekijk deze kalender met een knipoog en check ook even de legal notice. Voor de rest kunnen we je vertellen dat deze kalenders het goed doen in de voetbalkantine, al is die nu niet open. Gelukkig zijn er nog app-groepen om de lolbroek uit te hangen.

(N)SFW: gratis online adventskalenders

Er zijn nogal wat gratis online adventskalenders te vinden op het bomvolle internet. Hier een overzicht, maar we hebben de parels voor je van de bodem gevist.

Booty Christmas 2021

Als eerst viel ons oog op Booty Christmas 2021. Sinds 1 december open je dagelijks een vakje, waarna je wordt getrakteerd op een vrouw die haar billen showt. We waarschuwen je vast: deze online adventskalender is behoorlijk NSFW (Not Suitable For Work). En dan ook echt, dus niet geschikt voort tere zieltjes. Maar: met een klik op op de schakelaar (on/off) linksboven op je scherm maak je de kalender Suitable For Work. De pikante plaatjes veranderen dan in poezenplaatjes.

Open de gratis adventskalender Booty Christmas 2021 hier.

Booby Christmas 2021

Dan Booby Christmas 2021, de adventskalender die nu natuurlijk geen uitleg meer behoeft. Hier een screenshot in de ‘Kitty Christmas Mode’. Juist, dan veranderen alle boobies in katten.

adventskalenders 2021, booby christmas, kitty, nsfw

Open de gratis adventskalender Booby Christmas 2021 hier.

Advent in een heel ander universum

Terug naar het normale leven van een volwassene. Met een fysieke adventskalender die je écht in huis wil hebben. Oké, volwassen nerds dan, waar we een deel van onze redactie toe rekenen. Check hier onze favoriete adventskalender van 2021, mogelijk gemaakt door Star Wars en LEGO.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.