Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 30 jan 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Nike Dunk Low ‘NBA Paris’

De Nike Dunk Low is een van de populairste sneakers van dit moment. Vanaf vandaag is er een unieke nieuwe editie te koop, namelijk de NBA-editie. Check de betaalbare schoenen, voor een limited edition althans, die naar aanleiding van de NBA Paris Game 2024 zijn gemaakt.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen paar uitlichten. In het weekend voegen we deze samen tot de sneakers van de week. Vandaag een paar voor de basketballiefhebber met een hang naar de jaren 80. Voor de goede orde: NBA staat voor National Basketball Association, de meest prestigieuze basketbalcompetitie ter wereld, die in Amerika (en tegenwoordig af en toe ook in Parijs) wordt gespeeld.

Nike Dunk Low ‘NBA Paris’

Laat je liefde voor de NBA publiekelijk zien met deze de klassieke look van een basketbalicoon uit de jaren 80. De retro basketbalstijl is al lekker, de toevoeging van de National Basketball Association maken het plaatje compleet.

nieuwe nike dunk low nba sneakers zijn betaalbaar
(Afbeelding: Nike)

Nike Dunk Low ‘NBA Paris’ is vanaf vandaag te koop en relatief betaalbaar. Je koopt de sneakers voor 129,99 euro. De enige kleurencombinatie tot nu toe is de bovenstaande Dark Stucco/Summit White/Metallic Gold/Zwart.

Sneakers van gisteren

Meer van de trail-sneakers dan retro basketbalschoenen als Nike Dunk Low? Check dan de Salomon XT-6 Gore-Tex, die sedert deze week verkrijgbaar is in nieuwe kleuren.

nieuwe nike dunk low nba sneakers zijn betaalbaar basketbal
(Afbeelding: Nike)

Check ook de Nike Dunk Low ‘Chicago Split‘, die is gebaseerd op de eerste Air Jordan-sneakers.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.