Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 7 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Nike gooit reeks Air Jordan 1-sneakers in sale met forse korting

Black Friday gemist? Wees blij. Niet alleen omdat je dan die vermaledijde hype hebt gemist, maar ook omdat Nike nu pas met Air Jordan 1-sneakers aan komt zetten in de sale. Tot 40 procent korting.

Zoals je gewend bent bij dit soort artikelen, kijken we niet alleen naar stijl, maar ook naar beschikbaarheid. Alle sneakers in dit lijstje zijn op het moment van schrijven dus nog in een groot aantal maten beschikbaar.

Nike Air Jordan 1-sneakers met korting in sale

Air Jordan is en subdivisie van Nike, opgericht in 1984. We hoeven hopelijk niet uit te leggen dat de lijn in samenwerking is opgezet met Michael Jordan, die toen nog aan het begin van zijn carrière als grootste sportman ooit stond. Figuurlijk dan, al scheelt het letterlijk ook niet veel. Feit is dat basketbalschoenen al snel de lifestylemarkt vonden en inmiddels tot ‘s werelds meest verkochte sneakers behoren. Nu koop je een aantal recente premium modellen met korting.

High OG ‘Mauve’

De Air Jordan 1 High OG ‘Mauve’ is nog niet zo lang op de markt, maar je krijgt nu al 30 procent korting. Nieuw kosten deze Nike-sneakers 189,99 euro, in de sale kosten ze 132,97 euro.

Nike Air Jordan 1 High OG Mauve sneakers met korting in sale
Air Jordan 1 High OG Mauve (Afbeelding: Nike)

Mid SE

Door naar de Nike Air Jordan 1 Mid SE. Vinden we qua pasvorm een prettiger model dan de hoge, maar smaken verschillen. Feit is dat je op deze sneakers, met een animal print op de swoosh, nu 40 procent korting krijgt. Afgeprijsd van 149,99 euro naar 89,97 euro. Verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties.

Nike Air Jordan 1 Mid SE sneakers met korting in sale 2023
Air Jordan 1 Mid SE (Afbeelding: Nike)

Retro High OG Craft

Een minder bekend model binnen de Jordan-divisie van Nike is de Retro High OG Craft. De sneakers hebben een luxe en retro uitstraling ineen en zijn nu te koop met 30 procent korting. Blijft er een verkoopprijs van 132,97 euro over.

Air Jordan 1 Retro High OG Craft nike sneakers met korting in winter sale 2023
(Afbeelding: Nike)

Low FlyEase

Door naar lage sneakers, die je in dit geval dankzij de FlyEase-constructie niet eens hoeft te veteren. De Air Jordan 1 Low FlyEase is in de sale afgeprijsd met 40 procent korting. Je betaalt nu 95,97 euro voor deze stijlvolle Nike-sneakers, die verkrijgbaar zijn in twee verschillende kleurcombinaties.

Nike Air Jordan 1 Low FlyEase sneakers met korting in winter sale 2023
(Afbeelding: Nike)

Hi FlyEase

Er is ook een hoge variant van de Nike Air Jordan met FlyEase, tevens afgeprijsd met 40 procent in de sale. Deze sneakers kosten nu 113,97 euro in plaats van 189,99 euro. Scheelt een behoorlijke slok op de borrel.

Nike Air jordan 1 high flyease sneakers met korting winter sale 2023
Air Jordan 1 Hi FlyEase (Afbeelding: Nike)

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.