Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 9 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Nieuwe sneakers week 49: Patta x Nike, Adidas Savage en meer

Nieuw week, nieuwe sneakers. Dit is de top 5 van week 49, met speciaal aandacht voor de Adidas Savage V4. Deze schoen maakt na 20 jaar zijn comeback en is onderdeel van de nieuwe unisex collectie van Beyoncé.

Verder vind je deze week de Nike Streetgato, een nieuwe kleurcombinatie van de New Balance Made in UK 920, Vans x Hanna Scott en de vierde editie van de Patta x Nike Air Max ‘The Wave’.

1. New Balance Made in UK 920

new balance Made in UK 920
(Afbeelding: Nike)

Een lekkere nieuwe kleurcombinatie van de Made in UK 920, een model dat geen verdere introductie meer behoeft. Je koopt de sneakers voor 190 euro.

2. Patta x Nike Air Max ‘The Wave’

patta x nike air max 1 the wave, nieuwe sneakers, week 49
(Afbeelding: Patta x Nike)

Tja, hier moet je morgen (10 december) vroeg bij zijn, en dan en je waarschijnlijk al te laat. De vierde editie van Patta x Nike Air Max ‘The Wave’ is zwart en je koopt ze voor 170 euro. Mocht je achter het net vissen, dan is er altijd nog StockX.

3. Vans x Hanna Scott

vans hanna scott, sk8-low
(Afbeelding: Vans)

Vans heeft de handen ineen geslagen met de Canadese surfster Hanna Scott. De collectie bestaat uit surfschoenen, sneakers en accessoires. Onze favoriet uit de collectie is deze SK8-LOW, die je voor 80 euro koopt.

4. Nike Streetgato

nike streetgato, zaalvoetbalschoenen, sneakers, week 49 2021
(Afbeelding: Nike)

Normaal gesproken stoppen we geen zaalvoetbalschoenen in deze rubriek, maar voor de Nike Streetgato maken we een uitzondering. Unieke stijl en een suède neus voor het ultieme balgevoel. Ook te dragen buiten het voetbalveld. Je koopt deze sneakers voor 79,99 euro.

5. Adidas Savage V4

adidas savage, beyonce, nieuwe sneakers, ivy park, week 49
(Afbeelding: Adidas)

De nieuwe unisex collectie van Ivy Park is uit en vergeet vooral niet de oogstrelende campagne met Beyoncé te bekijken. Hoogtepunt uit de collectie is de Adidas Savage, een schoen die na 20 jaar zijn comeback maakt. Je koopt deze sneakers voor 180 euro.

Nieuwe sneakers van vorige week

Check hier de nieuwe sneakers die vorige week zijn onthuld of uitgekomen, inclusief de waterdichte Nike Air Force 1.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.