Alrik de Jong
Alrik de Jong Stijl 4 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Adidas Matchbreak Superschoenen

Adidas heeft nieuwe skate-sneakers gelanceerd voor slechts 80 euro. Met recht de schoenen van de dag op Manners, verkrijgbaar in vier stijlvolle kleuren. Check de ‘Matchbreak Superschoenen’, zoals het Duitse merk ze officieel noemt.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen paar uitlichten. Vandaag een paar voor skaters of lui die de skatestijl gewoon cool vinden.

Adidas Matchbreak Superschoenen

Lage sneakers en skateschoenen, zoals de Nike Dunk Low en Adidas Samba, zijn niet aan te slepen sinds afgelopen jaar en die trend zet door in 2024. Het fijne aan dit type schoenen is dat ze stijlvol én betaalbaar zijn. Zo ook de Adidas Matchbreak Superschoenen. Dat is de officiële naam op de website.

Adidas skate sneakers MATCHBREAK SUPER SCHOENEN 80 euro zwart
(Afbeelding: Adidas)
Adidas skate sneakers MATCHBREAK SUPER SCHOENEN 80 euro zwart
(Afbeelding: Adidas)
Adidas skate sneakers MATCHBREAK SUPER SCHOENEN 80 euro geel
(Afbeelding: Adidas)

De nieuwe skate-sneakers zijn in vier kleuren beschikbaar, waarbij de gele, groene en zwarte onze persoonlijke favorieten zijn. En met het mes op de keel zouden we de groene kiezen, maar dat kan morgen zo weer anders zijn. Je koopt de Matchbreak Superschoenen van Adidas voor 80 euro. Dat is nog eens een schappelijke prijs.

Meer skate-sneakers

Ook een prettig paar skate-sneakers kwam recentelijk voorbij in de nieuwe collectie van Converse. Check deze coole collab met punkband Turnstile.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.