Alrik de Jong
Alrik de Jong Sneakers 29 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Sneakers van de dag: Puma Easy Rider ‘Vintage’

Een heerlijk paar Puma-sneakers in 70’s vintage stijl is terug op de markt. Check de Easy Rider ‘Vintage’ in verschillende kleuren, waarbij de rode onze favoriet is. Daar hebben we namelijk warme herinneringen aan.

Nieuwe dag, nieuwe sneakers. Er komen zoveel nieuwe schoenen uit, dat we iedere werkdag een recent uitgekomen paar uitlichten. Vandaag een paar klassiekers van de bovenste plank, die eens in de zoveel tijd weer het straatbeeld domineren.

Puma Easy Rider ‘Vintage’

Een grote hit in de jaren 70, weer helemaal hot tijdens het begin van deze eeuw en nu zijn ze wéér terug. Zelf droegen we de rode editie van deze Puma-sneakers rond het jaar 2000 naar onze eerste trance- en technofeesten als Innercity. En naar school natuurlijk. Nu overwegen we de Easy Rider ‘Vintage’ opnieuw.

Deze klassieke Puma-sneakers zijn vooral herkenbaar door de nopjeszool, die doorloopt tot op de hiel. Het suède en de gouden belettering op de Easy Rider ‘Vintage’ maakt de 70’s retro look compleet. Nu te koop voor 109,95 euro in de kleuren rood, zwart, geel-blauw en roze.

Sneakers van de boze broer

Van Rudolf (‘Rudi’) Dassler naar zijn broer Adolf (‘Adi’). Laatst genoemde is bekend van Adidas, waarvan we gisteren deze nieuwe Spezial uitlichtten. Over sneakers met een 70’s vintage stijl gesproken. Lees vooral ook even de geschiedenis over de gebrouilleerde broers.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.