Pim Jansen
Pim Jansen Kapsels & Baarden 2 jul 2021
Leestijd: 1 minuut

De nieuwe geur van Montblanc heeft een Nederlands gezicht

Na de succesvolle lancering van Montblanc Explorer in 2019 komt het merk in juni met een nieuwe geur: Montblanc Explorer Ultra Blue. Geïnspireerd door Montblanc’s onuitputtelijke drang naar avontuur en onderzoek, met dit keer ‘de blauwe natuur’ als thema. Een Nederlands model is het gezicht van de campagne.

De blauwe hemel en blauwe zee, met ijs bedekte bergtoppen en kristalheldere meren. Montblanc Explorer Ultra Blue is een ode aan de blauwe natuur – die iedere avonturier uitnodigt tot onderzoek – en neemt je mee op een geurreis over het water. Een originele geur gecreëerd door drie wereldreizigers en talentvolle neuzen – Givaudan’s Jordi Fenandeze, Olivier Pescheux en Antoine Maisondieu – voor de ontdekkingsreiziger van vandaag.

Nederlands model Rein Langeveld

Nederlands model en avonturier puur sang Rein Langeveld schittert in de campagne van Montblanc Explorer Ultra Blue. Gefotografeerd bij een intens blauw bergmeer in de hoge Franse Alpen. De Ultra Blue man – zelfverzekerd, vastberaden en altijd op zoek naar avontuur – in zijn element, klaar om aan boord van een luxueuze boot op expeditie te gaan

Rein Langeveld, nederlands model, Montblanc Explorer Ultra Blue

De topnoten zijn een sprankelende combinatie van Italiaanse bergamot en citrus met roze peper voor een kruidig akkoord en een houtachtig accent. In het hart een marine akkoord met frisse water-, zout- en luchtfacetten in combinatie met grijze amber.

Montblanc Explorer Ultra Blue nu te koop

Patchoeli en verfijnde houtsoorten zorgen voor een rijke, aardachtige basis met stoere leeraccenten. Intens, oneindig en fris. Montblanc Explorer Ultra Blue is een uitnodiging voor een onvergetelijke expeditie. Geniet van de frisheid van de diepblauwe natuur gevangen in deze vibrerende nieuwe geur. Een elegante signature met sterke mannelijke codes.

Rein Langeveld, nederlands model, Montblanc Explorer Ultra Blue

De nieuwe geur is inmiddels te koop. Voor 100 milliliter Montblanc Explorer Ultra Blue betaal je 82 euro, voor 60 milliliter 63 euro en voor 30 milliliter 42 euro.

Tijd voor avontuur

Tijd om op passende wijze zelf op avontuur te gaan. Juist, mountainbiken in de Alpen. Check deze hemelse MTB-trails over het dak van Europa.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.