Alrik de Jong
Alrik de Jong Films & Series 19 apr 2024
Leestijd: 1 minuut

Nieuwste beelden Joker 2 tonen geniale parallellen met deel 1

Sommige trekjes kwamen ons al bekend voor in de trailer van Joker 2, en nu weten waardoor. Op subtiele wijze zijn er in Folie à Deux, zoals het tweede deel met Lady Gaga en Joaquin Phoenix in de hoofdrol heet, een aantal geniale parallellen ingevoegd.

Joker (2019) is een atypische film binnen het superheldenuniversum. Niet alleen omdat een superschurk centraal staat, maar vooral vanwege de grimmige toon, het realistische verhaal en de ijzersterke psychoanalyse. Niet voor niets won Joaquin Phoenix een Oscar voor beste acteur.

De nieuwste beelden: Joker 1 versus Joker 2

En successen zijn om op voort te borduren. Een goede film regisseren is één ding, maar de subtiele details en verwijzingen maken het tot een kunstwerk. Check de overeenkomsten tussen Joker 1 en Folie à Deux, die regisseur op geniale wijze in beeldtaal heeft toegepast. Check ze in onze nieuwe TikTok-video!

@mannersnl

De trailer van de nieuwe film Joker: Folie à Deux kwam ons al vaag bekend voor 🤔 Hier zie je een vergelijking tussen de trailer van deel 1 en 2. Ga jij hem ook kijken? De film komt begin oktober dit jaar nog uit met in de hoofdrol Joaquin Phoenix als Joker en Lady Gaga als Harley Quinn! Bron: Warner Bros. thejoker harleyquinn joker joaquinphoenix ladygaga film batman dc whattheworldneedsnowislove bioscoop

♬ origineel geluid – mannersnl – mannersnl

Al vóór de première trekt Joker: Folie à Deux een miljoenenpubliek. Lees waarom het publiek losgaat op de laatste scène! De nieuwe film met Lady Gaga als Harley Quinn en Joaquin Phoenix als het titelpersonage gaat op 4 oktober 2024 in première in de bioscoop. Het wordt een soort musical, met los van de parallellen een heel ander gezicht dan het eerste deel.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.