Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 10 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Nicki Minaj breekt Instagram tijdens haar verjaardag

Nicki Minaj is deze week 39 jaar oud geworden. Dat vierde de zangeres zoals je het van haar mag verwachten. Juist, met een naaktshoot op Instagram.

Onika Tanya Maraj-Petty, zoals de zangeres in het echt heet, staat bekend om haar niets verhullende outfits tijdens optredens en op album covers. 8 december werd ze 39 jaar oud en dat heeft Instagram geweten.

Nicki Minaj trakteert op naaktshoot

Je hebt mensen die trakteren op appeltaart. Of snoep. Of in het beste geval op bier. Nicki Minaj gooit het alleen over een ander boeg. Ze trakteerdet de wereld op naaktfoto’s. Mag gewoon van Instagram. Vergeet niet te swipen door de onderstaande post.

“Say Happy Birthday to da Bad Guy 🎉🎀 Cake photos by @robins_robin. Teddy pic by @howardhuangphoto”, aldus Nicki Minaj op Instagram.

Waar komt die naam vandaan

Nicki Minaj is een Trinidadiaans-Amerikaanse rapper, zangeres, songwriter, actrice en model. Wacht nog even met je oordeel over bij deze vrouw. Ze groeide op in een arm gezin met constant ruziënde ouders, en vocht zichzelf op eigen kracht een weg naar boven. Om te ontsnappen aan haar problemen bedacht ze alter ego’s, waarmee ze haar situatie draaglijker maakte.

Haar eerste alter ego was ‘Cookie’. Vervolgens ‘Harajuku Barbie’ en daarna werd dat vooral ‘Nicki Minaj’ en Nicki Lewinsky. Fantasie werd zo haar realiteit. Voor haar debuutalbum maakte ze een ander alter ego, genaamd ‘Roman Zolanski’. Ze beweert dat in een nummer als Bottoms Up niet zij, maar Roman degene was die aan het rappen was. Roman is vergelijkbaar met Eminems alter ego ‘Slim Shady’. In het nummer Roman’s Revenge werden zelfs beide personages gebruikt.

De een houdt van de niets verhullende stijl van Nicki Minaj, de ander vindt het te veel. Oordeel zelf, maar veroordeel vooral niet. Wij houden in ieder geval wel van mensen die buiten de hokjes durven te kleuren.

Cardi B en Playboy

Over een naaktshoot gesproken: Cardi B, die qua stijl wel wat wegheeft van Nicki Minaj, is de nieuwe creatief directeur van Playboy. Bekijk hier de eerste beelden in haar nieuwe rol.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.