Pim Jansen
Pim Jansen Elektrische fiets 7 jun 2023
Leestijd: 1 minuut

Deze Nederlandse e-bike heeft een topdesign en een Lidl-prijs

Vergeet die vintage racefiets waarop je door de stad zwoegt. Vergeet ook die goedkope e-bike van Lidl. Deze Nederlandse elektrische fiets, de TENWAYS CGO600, blinkt uit in design en door nieuwe korting nu ook in prijs.

We tippen regelmatig budget e-bikes bij Lidl of Aldi, maar dan houdt het vaak niet over wat betreft design. Op de TENWAYS CGO600 wil je juist wel gezien worden, en dat voor een prijs die aan de tweewielers bij de budgetsupermarkten doet denken.

TENWAYS CGO600: stijlvolle e-bike uit Nederland

Deze elektrische fiets van Nederlandse makelij, verkrijgbaar in vier kleurcombinaties, beschikt over een 252 Wh batterij (36V, 7AH Lithium-ion) die goed is voor een actieradius tot 70 kilometer. Prima als stadsfiets, dus. De Mivice M070 250W Rear Hub Motor biedt slimme trapondersteuning tot 25 kilometer per uur.

TENWAYS CGO600, elektrische fiets, nederlandse e-bike, prijs, lidl, korting
Merkambassadeur Suzanne Schulting op de TENWAYS CGO600 (Afbeelding: Tenways)

Ook prettig: deze Nederlandse e-bike weegt met alles erop en eraan slechts 16 kilogram. Je zoeft derhalve als een hinde door de stad op de TENWAYS CGO600. Bovendien houdt een bijgeleverde app veel data bij, van de accuduur tot jouw gefietste afstanden. Bonus: shorttrackheldin Suzanne Schulting is merkambassadeur van de fietsenbouwer.

Stijlvolle elektrische fiets met korting

Dan wil je natuurlijk weten wat die beloofde lage prijs is. Welnu, de nieuwprijs van de TENWAYS CGO600 is 1.599 euro, maar je krijgt nu 200 euro korting. Daardoor betaal je nog maar 1.399 euro voor de e-bike.

TENWAYS CGO600, elektrische fiets, nederlandse e-bike, prijs, lidl, korting, aldi
(Afbeelding: Tenways)

Dat is slechts 100 euro meer dan dit bejaardengedrocht bij Lidl. En tevens 100 euro meer dan dit andere oerdegelijke maar smakeloze ding bij de Duitse supermarktketen.

VanMoof-killer bij Lidl

Daarbij moet gezegd worden dat Lidl nu ook een elektrische fiets in de aanbieding heeft in de stijl van een VanMoof, maar dan voor een zeer scherpe prijs. Lees en bekijk hier meer over de betreffende Urban E-Bike van Crivit.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.