Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 14 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Maak kennis met de Nederlandse vriendin van voetballer Dele Alli

De Engelse voetballer Dele Alli heeft een nieuwe vriendin. Dat is een soort van interessant, omdat zij internationaal het meest gewilde Nederlandse model van dit moment is. Cindy Kimberly is misschien niet de bekendste naam, maar ze is te zien in de grote bladen en campagnes van grote merken.

Oké, niet iedereen houdt van voetbal, dus even een korte introductie. Dele Alli is een 26-jarige Engelse voetballer die tot nu toe het grootste gedeelte van zijn carrière bij Tottenham Hotspur speelde. Ja, hij was er ook bij tijdens de horrorwedstrijd tegen Ajax in 2019. Ook komt hij uit voor het Engelse elftal.

Het Nederlandse model Cindy Kimberly

Cindy Kimberly is voor jou misschien niet de bekendste naam, maar wellicht herinner je haar doorbraak nog in 2015. Vanuit het niets werd ze ontdekt door Justin Bieber. “OMG, wie is dit?!”, postte het Canadese tieneridool destijds op Instagram, met een foto erbij. Het bleek om een Nederlands meisje te gaan, dat in Spanje woonde.

De post van Justin Bieber leverde Cindy Kimberly in één klap 500.000 nieuwe volgers op en vanaf dat moment ging het snel. Inmiddels is ze een van de gezichten van Savage x Fenty, Yves Saint Laurent, Pull & Bear, By Kilian en meer grote merken. Ook sierde de kersverse vriendin van Dele Alli de covers van GQ, Maxim en andere tijdschriften en is ze te zien in de Sports Illustrated Swimsuit Issue van 2022.

De nieuwe vriendin van Dele Alli (of andersom)

Dele Alli en Cindy Kimberly vieren op dit moment samen vakantie op het Italiaanse eiland Capri, waar de twee voor het eerst samen te zien zijn. De foto’s liegen er niet om; het Nederlandse model en de Engelse voetballer hebben het goed samen. Mocht je beide beroemdheden niet kennen, hier wat foto’s ter introductie.

Maak ook kennis met de nieuwe vriendin van hiphoplegende Diddy, Yung Miami genaamd. Dit had overigens ook zijn dochter kunnen zijn.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.