Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Disney+ 18 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Keiharde Moon Knight trailer onthult de bruutste Marvel-held op Disney+

Marvel heeft de eerste trailer van hun nieuwe Disney+-serie onthult. Ditmaal is het geen bekende kop uit de films, maar een voor velen nieuw karakter: Moon Knight. Deze nieuwkomer wordt gespeeld door Star Wars-ster Oscar Isaac en staat bekend om zijn zeer hardhandige aanpak.

In Moon Knight volgen we Marc Spector. In de comics was hij een voormalig lid van de CIA die bijna om het leven kwam in een tombe in Sudan. Hij werd echter gered door de maan-god Khonshu. Dat klinkt positief, maar Spector moet de god gaan dienen als zijn wreker. Khonshu zit letterlijk in zijn hoofd en neemt soms zijn gedachten over. Op dat moment wordt hij één van de bruutste Marvel-helden: Moon Knight.

Keiharde Marvel-held met psychische problemen

Dat Spector last heeft van een gespleten persoonlijkheid wordt goed duidelijk in de trailer. We zien Oscar Isaac regelmatig worstelen met waanbeelden. Hij weet naar eigen zeggen soms niet meer of hij droomt of dat iets de werkelijkheid is. Het gaat zelfs zo ver dat Spector opeens wakker wordt op een plek en geen idee heeft wat hij, of beter gezegd Moon Knight, gedaan heeft.

Meestal is dat niet veel goeds. Moon Knight is niet het type die vragen stelt, maar meteen overgaat tot actie. Keiharde actie om precies te zijn. De gemaskerde wreker beukt er lustig op los. Zo is ook te zien in de trailer. Wat we in de eerste beelden echter niet zien, is wie de vijand gaat worden. Wel zien we Moon Knight iets of iemand in elkaar slaan dat niet menselijk is. Is het een werewolf? Of toch iets anders?

Releasedatum Moon Knight op Disney+

Het antwoord op die en alle andere vragen laat niet lang op zich wachten. De nieuwe Marvel-serie gaat namelijk verrassend snel verschijnen. Op 30 maart zal de eerste aflevering gaan verschijnen op Disney+. Wil je alvast meer weten over Moon Knight? Lees dan hier verder. Benieuwd wat Marvel nog meer op de planning heeft voor 2022? Check dan hier ons overzicht.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.