Stijn Kuster
Stijn Kuster Televisie 14 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

5 hilarische leermomenten uit Lang Leve de Liefde

Lang Leve de Liefde is een liefdesexperiment waarin singles minimaal 24 uur of maximaal vier dagen met elkaar doorbrengen. Naast dat het een interessante eerste date is, leidt het vaak tot hilarische beelden. En daar kun je ook nog best wat van leren.

Zo lang lang een camera op je gezicht? Dan is de kans groot dat je ergens wel een keer een onhandige uitspraak doet. Toch zijn er deelnemers die wel meer fouten maken dan enkel een onhandige uitspraak. Dit zijn de lessen die je kunt leren van Lang Leve de Liefde.

Vijf hilarische leermomenten uit Lang Leve de Liefde

1. Drink niet te veel

Zenuwen voor een eerste date zien we in het programma Lang Leve de Liefde eigenlijk altijd. Een blind date op zich is al spannend, laat staan als het minimaal 24 uur duurt. Ook Richard vond het erg spannend, maar had daar wel een oplossing voor. Hij dronk namelijk net iets te veel moed in tijdens zijn date. Zo gooide hij komkommer op de bakplaat en praatte hij tegen een badeend. De date liep uiteindelijk niet zo goed af.

2. Doe geen dingen die je niet kan (zeker niet tijdens Lang Leve de Liefde)

“Liefde gaat door de maag”, zo luidt het gezegde. Al hopen wij dat niet voor Koen. Hij probeerde het hart van zijn date te veroveren met een ontbijt op bed, echter ging dit niet helemaal goed. Croissantjes op het fornuis, eieren in de oven en rauwe pistoletjes met jam. Meer dan je best kun je niet doen, zullen we maar zeggen.

3. Onthoud dat liefde onvoorspelbaar is

Ups-and-downs komen voor in de beste relaties, alleen begint dit bij de meesten niet op een eerste date. De date van Natasja en Franco kan je gerust een rollercoaster noemen. Desondanks lopen ze hand in hand de deur van het Lang Leve de Liefde huis uit.

4. Niet iedereen houdt van voetbal

Johan en Anne hebben alles behalve een gezellige date bij Lang Leve de Liefde. In plaats van een laatste poging om de boel te redden, drukt Johan de TV aan. Hij wil de voetbalwedstrijd niet missen. Prima, maar hij vindt dat Anne ook moet kijken naar de wedstrijd. En als ze dan toch niet kijk kan ze net zo goed even wat te snacken pakken. Omgaan met vrouwen, daar heeft Johan niet veel kaas van gegeten volgens zijn date.

5. Ga op zoek naar iets dat jullie gemeen hebben

Je wordt bij het programma Lang Leve de Liefde niet zomaar aan elkaar gekoppeld, je hebt altijd wel iets gemeen. Door te praten over wat je leuk vindt, leer je elkaar kennen. Wanneer je dan ook nog eens je date weet te verrassen met wat hij of zij leuk vindt, dan kan er weinig misgaan. Zo laten Jan en Anja zien.

Massa is Kassa: Peter Gillis zet penthouse te koop en biedt jou een kijkje

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.