Felix Decavel
Felix Decavel Hebbedingen 15 dec 2022
Leestijd: 3 minuten

Kerst 2022 vraagt om een slimme televisie: 5 scherpe kerstdeals

Hopelijk liggen er nog geen kerstcadeau’s onder de boom, want de Kerstman moet snel nog even naar de Mediamarkt. Zelfs de concurrent van Sinterklaas kan niet aan deze kerstdeals weerstaan. Check dit vijftal Smart TV’s van topmerken die je nu met forse korting koopt.

Heb je net een Smart TV in huis gehaald, dan was dit briljante detail in de Netflix-hit Wednesday je vast wel opgevallen. Geen zorgen, na het lezen van dit artikel zal geen enkele pixel van deze ijzersterke kerstfilms onopvallend aan je voorbijgaan.

Smart TV’s bij Mediamarkt met Kerstdeal-korting

Van alle televisies die je dankzij de kerstdeals op Mediamarkt met korting koopt, hebben we uiteraard de Smart TV’s uitgelicht met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. We hielden daarbij niet alleen rekening met de afmetingen van het scherm, maar ook met de verschillende prijsklassen en kortingen. Op basis daarvan hebben we deze vijf slimme televisies uitgelicht, van groot naar klein en hoog naar laag.

1. Samsung 85″ QLED 4K Smart TV

Met dit gigantische beest van een Smart TV haal je eigenlijk meer een soort van bioscoop in huis. Het scherm is 216 centimeter in diameter en levert dankzij de 4K-resolutie uitsluitend kraakhelder beeld af. Ook gamers beleven er veel plezier aan. Dankzij de Motion Xcelerator Turbo+ wordt elke game weergegeven in 4K-resolutie en 120Hz-beeldververssingsnelheid, zodat je geen last hebt van vage of schokkerige beelden. Bovendien krijg je extra korting, als je deze splinternieuwe Smart TV samen met een soundbar aanschaft.

smart tv, kerstdeals, mediamarkt, samsung
(Afbeelding: Mediamarkt)

Resolutie: 3840 x 2160 pixels
Grootte beeldscherm: 216 centimeter
Prijs: 2.699 euro (oorspronkelijk 3.999 euro)
Korting: 32 procent
Beoordeling op Mediamarkt: 5 sterren

2. LG 77″ OLED Smart TV

Met een beeldscherm van net iets minder dan 2 meter zie je ook al heel wat. De OLED en 4K HFR technieken zorgen er overigens voor dat de beelden haarscherp en soepel op het scherm verschijnen. Of je nu een serie kijkt of game speelt. Deze Smart TV van LG maakt ook gebruik van een ‘Magic Remote’ waarmee je alle verbonden apparaten in een oogwenk op je telefoon kan bedienen.

smart tv, kerstdeals, mediamarkt, LG
(Afbeelding: Mediamarkt)

Resolutie: 3840 x 2160 pixels
Grootte beeldscherm: 196 centimeter
Prijs: 1.999 euro (oorspronkelijk 2.799 euro)
Korting: 28 procent
Beoordeling op Mediamarkt: 5 sterren

3. Samsung 75 ” Crystal UHD 4K Smart TV

Ook al is het model van een jaartje geleden, hoeft deze Samsung voor geen enkele slimme televisie onder te doen wat betreft de beeldkwaliteit en rekenkracht. Daarenboven haal je deze schoonheid in huis voor een werkelijk waanzinnige korting van bijna de helft van de oorspronkelijke prijs.

smart tv, kerstdeals, mediamarkt, samsung
(Afbeelding: Mediamarkt)

Resolutie: 3840 x 2160 pixels
Grootte beeldscherm: 191 centimeter
Prijs: 844 euro (oorspronkelijk 1.499 euro)
Korting: 43 procent
Beoordeling op Mediamarkt: 4,6 sterren

4. LG 65″ QNED Smart TV

De kleuren spatten evenwel levendig van dit iets kleinere scherm af dankzij de Quantum Dot NanoCell-technologie van deze LG Smart TV. In combinatie met de mini-led technologie vormen de diepe zwarttinten en heldere highlights een waar kunstwerk.

smart tv, kerstdeals, mediamarkt, LG
(Afbeelding: Mediamarkt)

Resolutie: 3840 x 2160 pixels
Grootte beeldscherm: 165 centimeter
Prijs: 999 euro (oorspronkelijk 1.299 euro)
Korting: 23 procent
Beoordeling op Mediamarkt: 4,5 sterren

5. TCL 32″ Android TV

Aangezien we de komende Kerstdagen vaker wel dan niet in de keuken te vinden zullen zijn, kunnen we er evengoed een Smart TV plaatsen. Deze compacte televisie is met een Android TV-besturingssysteem wel degelijk slim. Je kunt deze TCL ook verbinden met Google Assistant en Amazon Alexa, zodat je het apparaat met je stem kan bedienen.

smart tv, kerstdeals, mediamarkt, TCL
(Afbeelding: Mediamarkt)

Resolutie: 1366 x 768 pixels
Grootte beeldscherm: 81 centimeter
Prijs: 199 euro (oorspronkelijk 249 euro)
Korting: 20 procent
Beoordeling op Mediamarkt: 5 sterren

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.