Marieke Elsinga laat zich van haar beste kant zien in sexy shoot voor JFK

Marieke Elsinga zou zichzelf niet in het hokje ‘lekker wijf’ plaatsen en onthulde eind vorig jaar dat ze onzeker is over haar uiterlijk. Een duidelijk gebrek aan zelfkennis, want ze is één van de weinige radio dj’s die we juist wél graag op televisie zien. Marieke is een prachtige en vooral eerlijke verschijning. Precies waar wij van houden. Daarin zijn we niet de enige, want de mannen bij JFK hebben haar uitgenodigd voor een sexy shoot en daarvoor zijn we ze dankbaar.

De in en rondom het zwembad genomen foto’s verschenen in het oktobernummer van JFK en inmiddels zijn ze ook online te vinden. Goed nieuws voor iedereen die geen lid is van het tijdschrift, want de prachtige foto’s van Marieke Elsinga zijn absoluut het bekijken waard. Hieronder vind je alvast een voorproefje. Voor de rest van de foto’s kun je hier terecht bij de mannen van JFK en die wil je zeker zien.

(Fotografie: Carli Hermès, assistent: Sjoerd de Wit, styling: Salimah Gablan, visagie: Barbara van Munster, locatie: Loes op Locatie)

JFK

Reageer op artikel:
Marieke Elsinga laat zich van haar beste kant zien in sexy shoot voor JFK
Sluiten