Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 5 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Manners mooiste #88: Nicola Cavanis

Er zijn veel dingen in het leven waar we graag naar kijken. De één kijkt graag naar kunst, de ander naar auto‘s of sport. Maar er is natuurlijk maar één ding waar alle mannen graag naar kijken. Precies, je raadt het al: vrouwen. Er zijn weinig dingen op de wereld die het mannelijk oog zo prikkelen als een schitterende dame. Dus heren trek die stropdas maar wat strakker, hou je koppie erbij en geniet elke dag weer van een machtig mooie vrouw op je beeldscherm. Enjoy, en vergeet ze niet te volgen op Instagram.

Vandaag: Nicola Cavanis

Achter de maandag kan een groen vinkje en dat betekent dat het tijd is om de dinsdag de gaan tackelen. Dat is altijd een beetje een net niet dag, dus je kunt vast wel een beetje extra motivatie gebruiken. Die kracht om door te beuken geven wij je iedere ochtend en dat doen we niet alleen. Nee, dat doen we zoals altijd met een nieuwe Manners Mooiste.

Om je dag een kickstart te geven, zijn we vandaag bij onze oosterburen op visite geweest. Geen slechte keuze, want daar liepen we Nicola Cavanis tegen het lijf. Deze Duitse schone is model in het dagelijks leven en je kunt wel zien waarom. Een lieve glimlach, ogen om in te verdrinken en prachtige lange lokken. Mooiere vrouwen zijn er bijna niet te vinden in het Zuid Duitse München.

Ze staat dus regelmatig voor de camera en als ze er zin in heeft, deelt ze deze kiekjes ook nog even op Instagram. Wel zo fijn voor ons, want daar kunnen wij dan weer een hele fijne samenvatting van maken. Enjoy.

never going back ?

12.6k Likes, 243 Comments – Nicola (@nicolaca_) on Instagram: “never going back ?”

Nobody but you.

10.2k Likes, 94 Comments – Nicola (@nicolaca_) on Instagram: “Nobody but you.”

Yesterday @abercrombie_munich ?? #abercrombiestyle #werbung

7,046 Likes, 60 Comments – Nicola (@nicolaca_) on Instagram: “Yesterday @abercrombie_munich ?? #abercrombiestyle #werbung”

Meer Manners Mooiste

Wil je meer zien? Dat is logisch. Hier kun je alle vorige Manners Mooiste checken, en morgenochtend staat er alweer een nieuwe voor je klaar.

Instagram

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.