Pim Jansen
Pim Jansen Human Interest 4 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Manners mooiste #87: Stefanie Knight

Er zijn veel dingen in het leven waar we graag naar kijken. De één kijkt graag naar kunst, de ander naar auto‘s of sport. Maar er is natuurlijk maar één ding waar alle mannen graag naar kijken. Precies, je raadt het al: vrouwen. Er zijn weinig dingen op de wereld die het mannelijk oog zo prikkelen als een schitterende dame. Dus heren trek die stropdas maar wat strakker, hou je koppie erbij en geniet elke dag weer van een machtig mooie vrouw op je beeldscherm. Enjoy, en vergeet ze niet te volgen op Instagram.

Vandaag: Stefanie Knight

De laatste weken leek het vaak al lente, maar aan die lekkere periode is nu abrupt een einde gekomen. Regen, wind en andere ellende. Daar hebben we niet voor getekend en al helemaal niet op de zwaarste dag van de week: maandag. Gelukkig hebben wij weer wat moois voor je in de aanbieding om deze dag toch nog een beetje zonnig te maken. Je kunt het inmiddels vast wel raden, we hebben het over Manners Mooiste.

Vandaag is de eer aan Stefanie Knight en daar gaan vooral mannen met een zwak voor brunettes heel blij van worden. Haar lange donkere lokken omkaderen een prachtig gezicht en haar ogen zijn een bron van mysterie. Dat, en haar welgevormde lichaam, zijn precies de kwaliteiten die ze nodig heeft om haar werk goed te doen. Stefanie Knight is, zoals je wel had kunnen raden, model.

Dat is ook wel te zien aan haar Instagram, want regelmatig verblijdt ze haar volgers met prachtige plaatjes. Was je daar nog niet van op de hoogte? Scroll dan snel door naar beneden.

Eres Mia

31.6k Likes, 571 Comments – GYPSY SOUL? (@stefanieknight) on Instagram: “Eres Mia”

Ya girl left the ocean to hang out in the homeland ?? #canadiangirls

37.5k Likes, 369 Comments – GYPSY SOUL? (@stefanieknight) on Instagram: “Ya girl left the ocean to hang out in the homeland ?? #canadiangirls”

Not your baby Or maybe I am

36.6k Likes, 668 Comments – GYPSY SOUL? (@stefanieknight) on Instagram: “Not your baby Or maybe I am”

Pitaya bowl addict ??

13.5k Likes, 120 Comments – GYPSY SOUL? (@stefanieknight) on Instagram: “Pitaya bowl addict ??”

Playing just like where’s waldo ?

41.1k Likes, 648 Comments – GYPSY SOUL? (@stefanieknight) on Instagram: “Playing just like where’s waldo ?”

Do me a favor, stay in this moment @tirro_

22.1k Likes, 278 Comments – GYPSY SOUL? (@stefanieknight) on Instagram: “Do me a favor, stay in this moment @tirro_”

“I like stormy nights and full moons. I like wolves and wild water. I like to wander and I like adventures. I like unpredictable kisses and conversations full of unexpected truth. I like things that have the soul. They make me feel free.” @milianeyes

31.4k Likes, 206 Comments – GYPSY SOUL? (@stefanieknight) on Instagram: “”I like stormy nights and full moons. I like wolves and wild water. I like to wander and I like…”

Meer Manners Mooiste

Wil je meer zien? Dat is logisch. Hier kun je alle vorige Manners Mooiste checken, en morgenochtend staat er alweer een nieuwe voor je klaar.

Instagram

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.