Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Netflix 4 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Veelgeprezen live show van Arjen Lubach nu op Netflix

Er is niet veel voor nodig om van 2021 een beter jaar te maken dan 2020. Of het aankomende jaar wel een succes wordt, hangt af van een paar dingen. Waaronder ook Netflix. De streamingdienst is inmiddels een belangrijk onderdeel van ons leven, dus hun aanbod is toch wel een beetje bepalend voor ons levensgeluk. Netflix begint het jaar in ieder geval goed. Ze hebben namelijk de theatershow van Arjen Lubach toegevoegd aan hun assortiment.

Arjen Lubach kent je natuurlijk van Zondag met Lubach. Toch doet hij nog veel meer dan alleen deze satirische liveshow. Zo verscheen vorig jaar zijn nieuwe boek en stond hij een jaar eerder op de plakken met zijn theatershow Lubach LIVE! Hiermee wist hij verschillende theaters 140 keer compleet uit te verkopen.

Arjen Lubach op Netflix

Vorig jaar werd Lubach LIVE! uitgezonden op de publieke omroep. Dit was toen het toetje na opnieuw een uitstekend seizoen van Zondag met Lubach. Mocht je deze gemist hebben of de show nog een keer willen zien, dan hebben we goed nieuws. Sinds 1 januari staat deze theatervoorstelling namelijk ook gewoon op Netflix.

In Lubach LIVE! vertelt Arjen Lubach verhalen uit zijn eigen leven. Van zijn jeugd tot mislukte versierpogingen. De verhalen zijn dus veel persoonlijker dan je misschien gewend bent, maar daarom zeker niet minder hilarisch. In deze show staat niet het nieuws, maar Arjen Lubach zelf centraal. Het is een stuk intiemer en het publiek speelt een belangrijkere rol.

Van bijzondere verhalen uit zijn jeugd tot hilarische liedjes over recente gebeurtenissen. De theatershow Lubach LIVE! zit er vol mee en is met lof overladen. Met het nummer Beter in Bed was hij zelfs genomineerd voor de Annie MG Schmidtprijs. Kortom, een fantastische show die je (opnieuw) moet zien. En dat kan vanaf nu dus ook gewoon op Netflix.

Verslagen door Mark Rutte

Overigens sloot Arjen Lubach zelf 2020 niet al te best af. De presentator eindigde het jaar in het gips en werd verslagen door Mark Rutte. Gelukkig mocht hij als pleister op deze wonden nog wel een andere prijs in ontvangst nemen.

Benieuw wat er in januari nog meer nieuw is op Netflix, klik dan hier.

Schrijf je in voor Manners Weekly!

Elke vrijdag echte verhalen regelrecht in je mailbox.